Saka Desain nganti Prototipe nganti Produksi, kita siyap ngubah ide dadi kenyataan lan menehi solusi manufaktur canggih sing cocog karo produk sampeyan.

Prototyping & Manufaktur Cepet
Kita mitra R&D sing dipercaya. Saka desain CAD nganti prototipe fisik ing tangan sampeyan, lan pungkasane dadi tim sampeyan, luwih cepet tinimbang saiki. Kita wis ngembangake teknologi prototipe cepet paling anyar kanggo ngrampungake tantangan desain sampeyan, lan bakal kerja bareng sampeyan kanggo verifikasi lan ngapikake ide produk, pengujian fungsional, lan verifikasi teknik. Layanan prototipe cepet kalebu prototipe CNC, 3D printing, casting vakum, tooling cepet, prototyping sheet metal, lan pagawean prototipe.


Mesin CNC

Sinau Liyane

3D Printing

Sinau Liyane

Casting Vakum Urethane

Sinau Liyane

Manufaktur volume sithik

Sinau Liyane

Createproto. Cutting-edge Facilities.

Createproto. Fasilitas canggih.

Nalika nambahake CreateProto menyang tim sampeyan, sampeyan bakal entuk pengalaman sajrone dasawarsa pengalaman digabung karo ilmu lan keahlian ing teknologi canggih. Kombinasi iki ngidini kita nawakake solusi teknik lan manufaktur khusus sing digawe nganggo kabeh jinis logam, plastik, lan bahan eksotis, kanthi jadwal lan katrampilan sing bisa dipercaya.

Cara Nganggo Kita

1

Upload File CAD

Kanggo miwiti, cukup pilih proses manufaktur lan upload file CAD 3D.

Kita bisa nampa jinis file ing ngisor iki:
> SolidWorks (.sldprt)
> ProE (.prt)
> IGES (.igs)
> LANGKAH (.stp)
> ACIS (.sat)
> Parasolid (.x_t utawa .x_b)
> file .stl:

Deleng File sing Ditampa
Singidaken File sing Ditampa
2

Analisis Desain ditindakake

Sajrone sawetara jam, kita bakal menehi desain kanggo analisis kemampuan produksi (DFM) lan reregan wektu nyata.

Bebarengan karo rega sing akurat,
kuotasi interaktif bakal nyebutake fitur sing angel diproduksi
ing proses manufaktur sing wis dipilih. Iki bisa diwiwiti saka undercuts sing angel kanggo cetakan nganti bolongan jero ing bagean mesin .:

Deleng File sing Ditampa
Singidaken File sing Ditampa
3

Pabrik Diwiwiti

Sawise sampeyan niti priksa lan milih pesanan, kita bakal miwiti proses manufaktur. Kita uga nawakake opsi ngrampungake.

Kita nawakake macem-macem pilihan pungkasan kanggo kabeh layanan manufaktur. Iki bisa diwiwiti saka pagawean bubuk bubuk lan anodizing nganti dhasar lan sisipan utas.
>Mesin Aluminium CNC
>Mesin Prototipe CNC
> Casting Vakum Urethane
> 3D Printing:

Deleng File sing Ditampa
Singidaken File sing Ditampa
4

Bagéan Dikirim!

Proses manufaktur digital ngidini kita ngasilake bagean paling cepet 3 dina.

:

Deleng File sing Ditampa
Singidaken File sing Ditampa

Success Across Industries

Sukses Saindhenging Industri

Deleng kepiye perusahaan paling inovatif ing donya nggunakake manufaktur digital kanggo prototyping kanthi cepet lan produksi sing dikarepake. Kita nyedhiyakake macem-macem industri mulai saka piranti medis sing nylametake urip nganti komponen mesin aerospace.

mit-testimonial-black-logo