Layanan Ramah
Bisnis sing aktif ing 30+ negara Pelanggan dadi 200+
Rega Kompetitif
30% - 50% Kurang saka rega AS / EU Tanggepan cepet sajrone 24 jam
Pengalaman Gedhe
20.000+ wulan Proyek pangembangan ndhukung 5.000+ nganti saiki

Sistem kuotasi lan manufaktur otomatis supaya bisa ngasilake plastik, logam, lan komponen karet silikon cair kanthi sawetara dina. Asile? Mitra manufaktur sing mbantu sampeyan nyepetake kacepetan menyang pasar lan ngatur volatilitas panjaluk kanthi strategis ing kabeh siklus urip produk.


Mesin CNC

Sinau Liyane

Casting Vakum Urethane

Sinau Liyane

Pabrik Logam Lembar

Sinau Liyane

Cetakan Injeksi

Sinau Liyane

CreateProto. Cutting-edge Facilities.

NggaweProto. Fasilitas canggih.

Nalika nambahake CreateProto menyang tim sampeyan, sampeyan bakal entuk pengalaman telung taun pengalaman digabung karo ilmu lan keahlian ing teknologi canggih. Kombinasi iki ngidini kita nawakake solusi teknik lan manufaktur khusus sing digawe nganggo kabeh jinis logam, plastik, lan bahan eksotis, kanthi jadwal lan katrampilan sing bisa dipercaya.

Cara Nganggo Kita

1

Upload File CAD

Kanggo miwiti, cukup pilih proses manufaktur lan upload file CAD 3D.

Kita bisa nampa jinis file ing ngisor iki:
> SolidWorks (.sldprt)
> ProE (.prt)
> IGES (.igs)
> LANGKAH (.stp)
> ACIS (.sat)
> Parasolid (.x_t utawa .x_b)
> file .stl:

Deleng File sing Ditampa
Singidaken File sing Ditampa
2

Analisis Desain ditindakake

Sajrone sawetara jam, kita bakal menehi desain kanggo analisis kemampuan produksi (DFM) lan reregan wektu nyata.

Bebarengan karo rega sing akurat,
kuotasi interaktif bakal nyebutake fitur sing angel diproduksi
ing proses manufaktur sing wis dipilih. Iki bisa diwiwiti saka undercuts sing angel kanggo cetakan nganti bolongan jero ing bagean mesin .:

Deleng File sing Ditampa
Singidaken File sing Ditampa
3

Pabrik Diwiwiti

Sawise sampeyan niti priksa lan milih pesanan, kita bakal miwiti proses manufaktur. Kita uga nawakake opsi ngrampungake.

Kita nawakake macem-macem pilihan pungkasan kanggo kabeh layanan manufaktur. Iki bisa diwiwiti saka pagawean bubuk bubuk lan anodizing nganti dhasar lan sisipan utas.
>Mesin Aluminium CNC
>Mesin Prototipe CNC
> Casting Vakum Urethane
> 3D Printing:

Deleng File sing Ditampa
Singidaken File sing Ditampa
4

Bagéan Dikirim!

Proses manufaktur digital ngidini kita ngasilake bagean paling cepet 3 dina.

:

Deleng File sing Ditampa
Singidaken File sing Ditampa

Success Across Industries

Sukses Saindhenging Industri

Deleng kepiye perusahaan paling inovatif ing donya nggunakake manufaktur digital kanggo prototyping kanthi cepet lan produksi sing dikarepake. Kita nyedhiyakake macem-macem industri mulai saka piranti medis sing nylametake urip nganti komponen mesin aerospace.

changan

lockheed-martin-testimonial-black-logo

mit-testimonial-black-logo

loncin


Tautan lan Sumber Daya Tambahan