Nyepetake Pangembangan Produk Otomotif

CreateProto fokus ing prototipe otomotif minangka layanan lengkap sing ngidini kita ngembangake ilmu lan pengalaman ing wilayah iki. Ora preduli saka bukti desain konsep nganti tes rekayasa komponen mekanik, utawa saka prototipe cahya eksterior nganti prototipe komponen interior, kita bisa ndhukung ing kabeh level.

Digdaya siklus pangembangan produk sing terus nyingkat lan nggawe fleksibilitas rantai pasokan kanthi prototipe cepet lan produksi volume sithik

exploded transparent car

 

Industri otomotif berkembang pesat. Amarga tren industri kaya nyopir otonom, konektivitas on-board, lan kendaraan hibrida / listrik terus ndorong inovasi, perusahaan otomotif sing prigel ngincir menyang MakeProto kanggo nyepetake pangembangan produk anyar lan luwih cepet menyang pasar. Kanthi manufaktur digital kanthi cepet lan umpan balik pabrikan kanthi otomatis, desainer lan insinyur bisa nyuda resiko desain lan biaya nalika nggawe rantai pasokan sing luwih responsif supaya bisa nanggepi permintaan driver lan penumpang kanggo kendaraan sing luwih disesuaikan.


Prototyping Driving Inovasi Otomotif sing Cepet

Prototyping Nyepetake Langkah Pengembangan Otomotif

Industri otomotif minangka industri rumit lan gedhe, ngadhepi tekanan pasar mbutuhake pengulangan desain asring lan pangembangan desain anyar. Nanging, desain otomotif lan siklus pangembangan minangka proses sing dawa, dadi prototyping sing cepet lan efisien minangka jembatan sing kudu ana. Prototipe otomotif nggambarake langkah penting ing proses validasi antarane desain produk awal lan produksi pungkasan.

Kasunyatane, prototipe otomotif ora mung nduweni peran penting sajrone proses verifikasi desain, nanging uga njamin manawa bagean digawe kanthi bahan sing paling cocog, lan ngevaluasi proses manufaktur.

CreateProto Automotive 4
CreateProto Automotive 6

Prototipe otomotif minangka bagean integral saka kabeh proses rekayasa otomotif sing ngidini para insinyur ngerti carane nggawe produk otomotif anyar kanggo konsumen, komunikasi ide menyang para pemangku kepentingan lan tim proyek kanthi luwih cepet lan efisien, lan kanggo mbuktekake regane desain dadi potensial investor lan pelanggan.

Ing kasunyatan, pabrikan prototipe otomotif mesthi mbukak kabeh tahap desain otomotif lan siklus pangembangan, kalebu bukti konsep, visualisasi model digital CAD, struktur lan verifikasi kinerja, tes fungsi lan rekayasa, lan uga kanggo manufaktur lan produksi validasi proses.

Prototipe Konsep Otomotif lan Model Digital CAD

Sajrone desain konsep lan tahap pamodhotan CAD 3D, desainer otomotif nyadari ide kanggo obyek nyata kanthi nggawe prototipe skala kanthi modelling lempung. Bisa menehi dhasar sing disengaja ing tataran desain konsep. Teknik rekayasa mbalik mengko bakal digunakake kanggo mindhai model kanggo entuk model CAD lan desain sing optimal.

Obrolan bolak-balik iki ing antarane desain lan prototipe otomotif nggawe proses iteratif ing endi saben alat mbukak kesempatan lan masalah anyar kanggo njelajah lan luwih nyaring, lan mbantu para desainer supaya luwih ngerti pengalaman pangguna. Iki bisa digunakake kanthi eksternal - nyedhiyakake klien lan pihak sing duwe kepentingan - lan internal - kanggo kolaborasi luwih jero karo tim sampeyan, utawa nglumpukake kanggo ndhukung ide anyar.

CreateProto Automotive 7
CreateProto Automotive 8

Struktur lan Verifikasi Fungsi kanggo Otomotif

Sawise desain konsep wis divalidasi, tahap desain rekayasa mbutuhake prototipe sing luwih apik kanggo nemtokake kagunaan produk lan kanggo ngrampungake tantangan desain.

Insinyur otomotif kadang-kadang nyebutake iki minangka "panggung bagal." Sajrone tahap iki, para insinyur bakal nggawe seri prototipe fungsional otomotif, lan nyelehake produk prototipe ing mobil sing wis ana. Miturut pangembangan model sing beda-beda lan panggunaan mule, prototipe biasane digunakake kanggo cek pas ing ruang komponen lan koleksi data kinerja awal mobil.

Strategi iki ngidini dheweke ngerti kepiye prototipe otomotif bakal pas karo kendaraan lan sesambungan karo bagean liyane, lan mbantu ngevaluasi desain, bahan, kekuatan, toleransi, assembling, mekanisme kerja, lan pabrikan.

Tes Teknik lan Verifikasi Pra-produksi

Sadurunge produksi otomotif, para insinyur bakal nggawe prototipe tes rekayasa volume sithik lan komponen pra-produksi sing simulasi produk pungkasan, lan kanthi cepet menehi desain miturut pengujian lan umpan balik sing nyata kanggo nggayuh kinerja, verifikasi, pengujian, sertifikasi sing dibutuhake lan syarat kualitas.

Prototipe otomotif penting banget kanggo tes keamanan. Kendaraan prototipe sing ngemot bagean tes diselehake ing skenario sing beda lan kena kondhisi ekstrem kanggo ngenali masalah sing bisa ngganggu panggunaan produk utawa nyebabake masalah keamanan serius marang konsumen.

Kangge, nggawe komponen produksi volume sithik kanggo pilot pilot produk otomotif anyar ngidini para insinyur bisa ndeleng kemungkinan masalah produksi uga bisa nemtokake proses manufaktur sing paling larang regane.

CreateProto Automotive 9

Bahan Apa sing Paling Cocog kanggo Aplikasi Otomotif?

Theropopastik. Pilih saka atusan thermoplastic kalebu PEEK, acetal, utawa nyedhiyakake bahan sampeyan dhewe. Jaga merek nganggo warna khusus kanggo proyek sing berkualitas.

CreateProto Automotive 10

Karet Silikon Cair.Bahan karet silikon kayata fluorosililik sing tahan bahan bakar bisa digunakake kanggo gasket, segel, lan tabung. Karet silikon kajelasan optik uga kasedhiya kanggo aplikasi lensa lan cahya.

CreateProto Automotive 11

Nylons.Prototipe fungsional cetak 3D ing pirang-pirang bahan nilon sing kasedhiya liwat sinter laser pilihan lan Multi Jet Fusion. Nylon mineral lan kaca wis nambah sifat mekanik yen dibutuhake.

CreateProto Automotive 12

Aluminium. Logam kabeh guna iki digunakake kanggo ngebotake bobot, nyedhiyakake rasio kekuatan-bobot sing apik lan bisa dicithak utawa dicithak kanthi 3D.

CreateProto Automotive 13

Napa NggaweProto kanggo Pengembangan Otomotif?

Prototyping Cepet

Nyuda resiko desain kanthi cepet lan prototipe ing bahan produksi tanpa ngorbanake kacepetan pangembangan.

Fleksibilitas Rantai Pasokan

Entuk dhukungan sing dikarepake kanggo darurat darurat, bagean sing kelingan, utawa gangguan rantai pasokan liyane ing pabrik produksi kanthi nggunakake pethikan otomatis, alat kanthi cepet, lan bagean produksi volume sithik.

Pemeriksaan Kualitas

Validasi bagean géomètri kanthi sawetara pilihan dokumentasi kualitas. Laporan digital, PPAP, lan FAI kasedhiya.

 

CreateProto Automotive 3
CreateProto Automotive 2

Kustomisasi massal

Nglakokake manufaktur volume rendah supaya fitur otomotif luwih macem-macem lan khusus sing disesuaikan karo driver modern.

Alat lan Jadwal

Nambah proses manufaktur kanggo nggawe otomatisasi sing luwih gedhe lan nglumpukake komponen kanthi perlengkapan khusus.

Teknologi Prototipe Otomotif NggaweProto ing Saben Proses Sampeyan

Kanthi luwih saka 10 taun keahlian teknik lan prototipe, CreateProto maju ing proyek sing tantangan teknis kanggo teknik prototipe otomotif. Kita ngupayakake dadi mitra pengembangan produk layanan paling apik ing industri otomotif. Kita duwe spesialisasi ing macem-macem pangembangan prototipe otomotif lan teknologi pabrikan sing cepet, nyedhiyakake mesin CNC, pencetakan 3D, casting vakum, alat aluminium sing cepet, cetakan injeksi volume sithik, lan pemrosesan sheet metal, sing njaga kompetitif karo layanan inovatif lan tenaga kerja sing trampil . Kita bakal kerja sama - lan karo sampeyan - ing saben proses desain lan pengembangan otomotif.

Saka mock-up interior lengkap sing kalebu dashboard, konsol, panel pintu lan pilar menyang komponen eksterior kayata bumper, grilles, lampu depan lan prototipe lampu lampu, tim kita gumantung karo portofolio proses mesin canggih, lan campuran karo operasi finish permukaan, tradisional katrampilan tangan, lan cara ngerti dhukungan kanggo kabeh level kanggo industri otomotif.

Aset paling gedhe yaiku basis pelanggan sing tuwuh kanthi cepet liwat tembung lisan ing saindenging jagad. Kita bangga lan bangga menehi solusi manufaktur prototipe sing komprehensif kanggo sawetara produsen otomotif utama lan pemasok tingkat siji, kayata BMW, Bentley, Volkswagen, Audi lan Skoda. Tujuane kanggo ngluwihi pangarepan pelanggan lan mbantu dheweke sukses ing pasar.

CreateProto Automotive 14
CreateProto Automotive 15
CreateProto Automotive 16

APLIKASI OTOMOTIF umum
Kapabilitas pabrik digital nyepetake pangembangan macem-macem komponen otomotif logam lan plastik. Sawetara aplikasi otomotif umum kalebu:

  • Komponen baris Déwan
  • Jadwal
  • Enclosure lan omah
  • Komponen dash plastik
  • Bagean Aftermarket
  • Gaman
  • Lensa lan fitur cahya
  • Dhukungan kanggo elektronik konsumen ing papan
CreateProto Automtive Parts

-Automakers: dina iki pengin luwih akeh fitur sing dikemas dadi paket sing luwih cilik. Minangka tantangan kita, ngemot kabeh fungsi kasebut menyang paket cilik kasebut.

JASON SMITH, DESIGNER, KUMPULAN SISTEM KONTROL TUBUH