Mesin Prototipe CNC

Layanan mesin aluminium CreateProto CNC nyedhiyakake sampeyan kabeh babagan supaya tim kita bakal nganalisa proyek kanthi tliti lan ngolah proses aluminium mesin sing paling efisien kanggo ngoptimalake wektu lan biaya.

Kita bisa mbantu nggawe prototipe aluminium lan bagean aluminium khusus karo insinyur proyek lan mesin sing pengalaman kanggo memenuhi spesifikasi desain sampeyan.

Yen sampeyan ngupayakake vendor kanggo nyedhiyakake mesin aluminium berkualitas tinggi kanthi mesin CNC, CreatProto minangka salah sawijining sumber sing paling mampu lan terjangkau khusus kanggo nggawe komponen mesin presisi ing mesin sumbu 3 sumbu lan 5 sumbu maju.

Layanan aluminium CNC CreateProto ngupayakake nyedhiyakake cara trampil lan kualitas sing apik karo tim profesional sing nganalisa proyek kanthi tliti, golek solusi sing paling apik kanggo sampeyan lan ngolah komponen mesin khusus kanthi cara sing paling efisien kanggo ngirit wektu lan biaya.

Layanan mesin logam CNC, utamane ing prototipe aluminium, mesin aluminium khusus, panggilingan aluminium, lan liyane saka bagean aluminium, isih duwe logam alus CNC liyane kayata Magnesium, Seng, Titanium lan logam keras CNC kayata Baja, Baja tahan karat kabeh layanan utama.

CNC Prototype Machining Services In China

Tim Mesin & Pengalaman Aluminium Profesional

Mesin aluminium aluminium akurasi sing dibutuhake bakal menehi saran supaya panggilingan bisa entuk toleransi sing dhuwur. Pusat mesin 3 sumbu lan sumbu vertikal 5 sumbu kanthi kecepatan tinggi lan pengalaman sing apik lan pengetahuan sing wiyar mbantu kita entuk toleransi sing ketat banget, supaya bagean aluminium sampeyan dijadwalake. Akurasi toleransi khas kita kalebu +/- 0,005 "(+/- 0,125mm) nganti +/- 0,001" (0,025mm) kanggo aluminium CNC. Manajer proyek kita bakal konsultasi karo sampeyan ing saben bagean proyek lan bakal ngupayakake nyedhiyakake presisi paling dhuwur kanggo mesin presisi sing efisien.

CNC Aluminum Machining 010

Kita wis ngembangake proses sing efisien, akurat lan efektif kanggo ngasilake asil produk sing unggul. Tim desain lan pemrograman mriksa saben proyek ora mung cepet, nanging uga akurat kanggo ngevaluasi biaya, kemampuan produksi lan kerumitan kanggo mesthekake yen wis memenuhi kabeh spesifikasi rencana sampeyan. Kami nganalisa desain lan nampani kabutuhan khusus kayata proses las, EDM utawa kawat EDM sing dibutuhake. Validasi sing jero iki njamin sampeyan nampa proses mesin sing paling efektif kanggo anggaran, wektu lan bahan.

Sawise aluminium CNC dikembangake, kaya sing dibutuhake, kita uga bisa nyediakake operasi sekunder lan operasi finish permukaan aluminium khas kayata blasting pasir, blasting shot, polishing, anodizing, oksidasi, elektroforesis, chromate, nutupi bubuk lan lukisan.

Kaya bahan liyane, finish kanggo aluminium dirancang kanggo njaga permukaan sing ana utawa promosi papan sing anyar sing luwih dikarepake kanthi visual utawa fungsional. Sajrone proses, kita wis bisa ngobrol karo klien sing komunikasi karo syarat kirim. Uga kita mesthi nanggepi kabeh pitakon nalika rampung kanggo mesthekake yen bakal menehi tampilan sing dikarepake.

CNC Aluminum Machining CreateProto 15

5-poros Aluminium Penggilingan CNC

CreateProto nawakake layanan mesin sumbu 5 canggih sing bisa nambah sawetara kemungkinan kanggo nggawe bagean kanthi macem-macem bentuk lan ukuran. Mesin panggilingan CNC sumbu 5 sumbu bisa nggawe mesin presisi dhuwur lan panggilingan bagean sing luwih kompleks sing bakal mbantu sampeyan ngrampungake tantangan pabrikan sing paling angel.

Kita duwe tim insinyur lan mesin sing berpengalaman sing bisa nindakake proyek panggilingan CNC presisi kanthi nggunakake piranti lunak teknologi paling anyar kanggo nulis jalur alat sing paling efektif. Kita wis ngembangake proses sing efisien, akurat lan efektif kanggo nyepetake mesin kanthi kapabilitas sing ngasilake asil sing unggul.

CNC Aluminum Machining 02

Kaluwihan Mesin 5-Axis

Ing pusat mesin sumbu 5, alat nglereni ngalih ing sumbu lini X, Y lan Z uga muter ing sumbu A lan B kanggo nyedhaki bagean kerja saka sembarang arah.

  • Mesin ing sisih 5 bagean kanthi siji persiyapan.
  • Ngirit wektu, nambah produktivitas mesin.
  • Akurasi sing luwih dhuwur lan finish permukaan sing luar biasa, ningkatake kualitas bagean sakabehe.
  • Bagean kerja ora bisa dipindhah liwat sawetara workstation, nyuda kesalahan lan biaya fixturing, kurang wektu tangan.
  • Panggilingan lan pengeboran nganggo sudut senyawa. Nguripake umur alat lan wektu siklus minangka asil saka ngiringake alat / tabel kanggo njaga posisi nglereni paling luweh lan mbukak chip tetep.
  • Alat sing luwih cekak lan kaku bisa digunakake. Kacepetan spindle sing luwih dhuwur lan tarif pakan bisa dipikolehi nalika nyuda momotan ing alat pemotong.

EDM Lan Wire EDM kanggo Bagian Aluminium Mesin

CNC Aluminum machinging createproto03

EDM (Electrical Discharge Machining) digunakake kanggo ngrampungake ngilangi materi saka permukaan karya kanthi ngeculake proses erosif listrik.

Digunakake sacara wiyar ing mesin bagean aluminium minangka proses mesin tambahan amarga sawetara bagean kompleks mung bisa dipikolehi kanthi pitulung EDM. Komponen sing nduweni struktur jero angel banget kanggo ngresiki pojokan, yen mung nggunakake mesin CNC, mula radius gedhe bakal ditinggalake, mula ora kena sawetara kasus. Kanthi nggunakake proses EDM, sampeyan bisa tetep terus. Aplikasi EDM kalebu Kabut Wuta (Jalur Kunci), Rincian Ruwet, Pojok Sharp, Rampung Permukaan Halus, Tembok Tipis, lan liya-liyane.

Wire EDM minangka metode nglereni logam lan bahan konduktif liyane, ing endi kabel lelungan disintegrasi materi kanthi cara sing dikendhaleni. Ing nglereni kawat EDM, kawat logam (biasane digawe saka tembaga utawa tembaga stratifikasi) antara diameter 0,1 lan 0,3 mm digunakake minangka elektroda sing nyatane lengkung karo bagean sing bakal dipotong, mula nggawe wujud utawa wujud sing dikarepake.

Bedane Sinker EDM lan Wire EDM pancen ana ing jinis elektroda sing digunakake ing saben proses, kasunyatan manawa ora ana bolongan pra-bor karo Sinker EDM, uga kapasitas 3D sing Sinker EDM bisa entuk, Wire EDM mung nduweni kemampuan kanggo ngasilake bagean 2D.

CNC Aluminum Machining CreateProto 04

Mesin volume sithik kanggo Bagian Aluminium Khusus

Mesin aluminium CNC volume sithik biasane digunakake kanggo ngirit dhuwit lan wektu kanggo bagean 3D sing kompleks dibandhingake karo produksi kanthi cara liyane kayata casting utawa cetakan nalika jumlah kurang saka casting nanging luwih saka prototipe. Produksi volume sithik saka Createproto ngidini pabrikan ing industri otomotif, medis utawa kesehatan ngasilake produk bermutu kanthi biaya murah, mula bisa ngasilake produk luwih dhisik tinimbang sing direncanakake.

Mesin volume sithik kanggo Bagian Aluminium Khusus

Mesin aluminium CNC volume sithik biasane digunakake kanggo ngirit dhuwit lan wektu kanggo bagean 3D sing kompleks dibandhingake karo produksi kanthi cara liyane kayata casting utawa cetakan nalika jumlah kurang saka casting nanging luwih saka prototipe. Produksi volume sithik saka Createproto ngidini pabrikan ing industri otomotif, medis utawa kesehatan ngasilake produk bermutu kanthi biaya murah, mula bisa ngasilake produk luwih dhisik tinimbang sing direncanakake.

CreateProto bisa nawakake Bagian & Solusi Mesin Aluminium khusus.
Miwiti karo PROYEK N0W GRATIS

Layanan mesin nawakake macem-macem kapabilitas kanggo mesin aluminium khusus minangka salah sawijining bisnis penting lan maju saka kita. Produksi mesin aluminium jangka pendek minangka layanan jembatan antarane prototyping lan produksi massal sing diwenehake.

Yen desain wis disetujoni, kita bisa nggunakake teknologi sing cocog kanggo ngasilake jumlah mesin sing volume kurang dibutuhake kanthi wektu sing cendhak kanthi biaya sing cukup. Mesin ngirimake tenaga, kacepetan lan akurasi; kita ngrancang géomètri alat, jig perlengkapan lan panggon bagean nalika mbukak kanggo mesthekake persiyapan cepet lan dimensi konsisten. Standar presisi kita nyuda kerja tangan sekunder lan ngindhari keterlambatan proyek.

Kelas Bahan Mesin Aluminium CNC sing Digarap

Aluminium minangka logam non-ferrous sing paling akeh digunakake. Amarga fleksibilitas lan adaptasi, uga pirang-pirang paduan, nduweni macem-macem panggunaan industri, kalebu mesin lan perkakas. Rega lan formabilitas sing murah, tegese cocog kanggo prototipe, lan sifat tartamtu nggawe populer ing macem-macem aplikasi lan produk. Bagian-bagian mesin saka aluminium asring luwih murah amarga bisa nganggo mesin kanthi luwih cepet tinimbang logam liyane kayata baja lan ora mbutuhake bahan tambahan.

Aluminium kalebu macem-macem wujud lan nilai. Jinis bahan aluminium sing sampeyan pilih pungkasane gumantung saka carane sampeyan nggunakake logam kasebut. Kanggo rincian babagan kabeh solusi sing kasedhiya, sampeyan bisa uga pengin maca artikel Wikipedia babagan topik kasebut.

CNC Aluminum Machining Materials

Studi Kasus 1: 5-sumbu Reflektor Aluminium Baja CNC

Reflektor aluminium akeh digunakake ing model otomotif mewah, sing minangka salah sawijining karya sing paling tantangan kanggo nggawe mobil. Ing kasus paling umum, desainer produk ngarep-arep manawa pabrikan prototipe bakal bisa ngerti kabeh lan nggatekake kabeh rincian sing ana gandhengane, nanging mung sawetara pabrikan prototipe sing berpengalaman sing bisa ngrampungake panentu desainer optik. Kita bisa ngerti kanthi jeneng manawa reflektor minangka bagean tampilan headlamp, sing ora mung duwe peran optik, nanging uga bakal nemtokake tampilan lampune.

Kepiye Cara Ngolah Prototipe Reflektor Aluminium?

CNC Aluminum Machining CreateProto 05

Aluminium minangka logam non-ferrous sing paling akeh digunakake. Amarga fleksibilitas lan adaptasi, uga pirang-pirang paduan, nduweni macem-macem panggunaan industri, kalebu mesin lan perkakas. Rega lan formabilitas sing murah, tegese cocog kanggo prototipe, lan sifat tartamtu nggawe populer ing macem-macem aplikasi lan produk. Bagian-bagian mesin saka aluminium asring luwih murah amarga bisa nganggo mesin kanthi luwih cepet tinimbang logam liyane kayata baja lan ora mbutuhake bahan tambahan.

Aluminium kalebu macem-macem wujud lan nilai. Jinis bahan aluminium sing sampeyan pilih pungkasane gumantung saka carane sampeyan nggunakake logam kasebut. Kanggo rincian babagan kabeh solusi sing kasedhiya, sampeyan bisa uga pengin maca artikel Wikipedia babagan topik kasebut.

Kepiye Cara Ngolah Prototipe Reflektor Aluminium?

Proses Pabrik CNC
Jeneng bagean: HDLP-Reflektor  
Alat Mesin: Mesin panggilingan CNC sumbu 5 sumbu  
Bahan: AL-7075-T6  
Ukuran: 180mm * 120mm * 100mm  
Proses CNC: Alat Nglereni: Wektu Mesin:
Semi-Finishing R3.0 / R2.0 / R0.5 30h
Rampung-Mesin R0.25 / R0.15 50h

Proses EDM

Ngelingi konstruksi kompleks, mesin CNC sumbu 5 durung bisa ngatasi kesulitan nalika ngatasi kabeh bagean. Insinyur pemrograman CNC, sing entuk pengalaman akeh ing produksi lampu prototipe, bakal nindakake riset babagan kelayakan mesin sawise entuk gambar desain.

Minangka reflektor, lumahing optik sing signifikan bakal digiling kanthi proses CNC, nanging ing sisih mburi, ana struktur klumpukan kritis sing angel dienggo mesin panggilingan CNC amarga bakal tetep radius gedhe ing sudhut. Supaya bisa maju, teknisi kudu nggawe elektroda tembaga lan nggunakake EDM minangka proses mesin tambahan kanggo mbantu ngatasi sudut. Biasane proses iki butuh wektu akeh.

Kirim Rampung

Saiki, yen kerja meh rampung, langkah terakhir yaiku ngrampungake akhir tugas. Deburring, polishing, plating, lan gaweyan pasca pamrosesan gawenan tangan penting banget, amarga bakal langsung nemtokake tampilan pungkasan.

Ajeg, reflektor dijaluk gloss mirror, ana rong pendekatan kanggo nyadari efek iki. Salah sijine yaiku polish manual, buruh bakal poles bagean nganti gloss mirror, sampeyan kudu ati-ati banget nalika poles permukaan optik amarga sawetara optik kudu njaga sudhut sing cetha lan proses polesan bisa uga menehi radius ing pinggir.

Cara liya yaiku plating, finish panggilingan sing apik lan ora ana rereged sadurunge dilapis. Sawise ditindakake, permukaan pungkasan bisa dadi mengkilap lan apik banget.

Studi Kasus 2: Komponen Aluminium Prototipe kanggo Piranti Medis

Iki minangka panel piranti medis kanggo Institut Instrumen Ultrasonik sing khusus kanggo pangembangan produk kanggo Portable Color Doppler. Proyek prototipe yaiku lampiran ultrasonik portebel backup cloud sing tampilan duwe fungsi rotasi 360 derajat. Iki minangka inovasi lan kemajuan kanggo desain piranti medis pangembangan R&D klien.

Kanggo mesthekake bobot entheng lan kekuatan kanggo nglindhungi komponen elektronik teknologi tinggi, klien milih mesin aluminium kanggo kabeh model prototipe.

CNC Aluminum Machining CreateProto 006

Tantangan utama prototipe aluminium iki yaiku desain struktur sing entheng nanging kuwat kanthi siji bagean mesin. CreateProto nggawe perlengkapan kanthi posisi sing tepat kanggo proses quadruple utawa luwih lumahing pangolahan CNC. Sajrone proses prototipe cepet, perbaikan lan perakitan penting banget uga perawatan permukaan. GaweProto kumpul lan poles sadurunge prototipe rampung njamin garis perakitan sing nyenyet.

Syarat kanggo ngrampungake aluminium yaiku lukisan ing model prototipe sing katon kaya bagean nyata kaya saka produksi massal, ora mung model prototipe normal. Kita nggambar proyek kasebut miturut pantone No. sing diwenehake klien kanthi tekstur sing apik. Kita cat menyang tutup matt warna putih kanthi nggunakake cat tahan alkohol. Tutup mburi nganggo matt tekstur alus ireng saka plak Mould-Tech, mesthi ing cat tahan alkohol. Gagang kasebut ana ing cat minangka tutup mburi lan uga cat karet ing cat ireng kanggo nggawe gagang luwih kaya dudukan asli. Panel aran teknologi tinggi kanggo keyboard yaiku anodizing aluminium supaya krasa kuwat.

Sinau Kasus 3: Bagian Mobil RC Aluminium RC

Yen sampeyan penggemar mobil RC, sampeyan kudu ngerti akeh komponen aluminium ing mobil RC kasebut. Pemain seneng banget ing lingkungan balapan off-road kayata rock, sing ora mung mbutuhake kecepatan sing dhuwur banget, nanging uga duwe syarat sing dhuwur banget kanggo daya tahan bahan awak.

Iki tegese kecepatan sing luwih dhuwur mbutuhake bahan awak supaya bisa entheng, lan daya tahan mbutuhake materi supaya cukup kuwat. Bagian aluminium minangka komponen sing paling akeh digunakake ing mobil RC, kalebu awak, pigura lan hub roda lan sapanunggalane.

CNC Aluminum Machining CreateProto 10

Amarga macem-macem ide kanggo terus ningkatake kinerja mobil RC, pamuter mobil RC cenderung terus ningkatake desaine, panjaluk kaya iki asring jumlah minimal, nanging uga kudu nampa bagean kasebut ing wektu sing cendhak, amarga para peserta ora kepengin ketinggalan balapan amarga ngenteni bagean. CreateProto minangka pabrikan prototipe sing apik kanggo nyedhiyakake pangiriman cepet asring dadi pilihan pertama kanggo manufaktur komponen aluminium RC, kita duwe pengalaman akeh ngasilake produk aluminium batch cilik, lan bisa ngerti lan ngerti desaine desainer.

Sinau Kasus 4: Komponen Mesin Drone / UAV / Robot CNC

Ing produksi industri bagean UAV / Drone lan Robot, kalebu masalah kayata materi, proses, biaya, volume produksi. Ana akeh bagean sing ora bisa produksi massal kanthi nggunakake proses normal, dadi sampeyan kudu nggunakake sawetara proses khusus kanggo aksesoris pangolahan skala cilik, bisa uga nduwe link pangolahan manual ing tengah. Umume, kita biasane nggunakake mesin CNC, cetakan silikon, perkakas cepet lan teknologi liyane kanggo mujudake produksi volume sithik. Iki minangka cara sing apik kanggo wektu lan biaya, nyepetake siklus peluncuran produk.

CNC Aluminum Machining CreateProto 11

CNC Aluminum Machining CreateProto 12

Bahan aluminium utawa serat karbon minangka bagean penting saka komponen kasebut kanggo mbutuhake panggunaan efisiensi tinggi lan mesin CNC presisi tinggi sing bisa digunakake ing clamping bisa ngrampungake kabeh proses, nanging uga dilengkapi perpustakaan alat, lan duwe alat otomatis fungsi pangowahan. Kadhangkala perlu diwujudake kontrol linkage saka telung utawa luwih sumbu kanggo mesthekake mesin alat kanthi permukaan sing kompleks.

Panjaluk kritis iki ora mesthi ana tantangan kanggo pabrikan. Nalika perancang produk supaya pesen sawetara lusin, asring angel ditanggepi, mula panyedhiya produksi asring kudu golek solusi mesin khusus. Mula, manufaktur volume sithik sambung karo pabrikan prototipe, manufaktur sing apik mesthi duwe pengalaman sing sugih lan fleksibel kanggo menehi solusi sing apik kanggo syarat sing unik.