Mesin Prototipe CNC

Temokake layanan mesin CNC sing paling pas kanggo plastik lan komponen logam, banjur produksi lan kirimake miturut permintaan.

cnc-prototype-machining createproto1

Cekak kanggo Kontrol Numerik Komputer, CNC minangka otomatisasi alat mesin kanthi komputer sing nglakokake piranti lunak sing wis diprogram ndhikte gerakan kasebut. Mesin cnc optimal kanggo bagean khusus siji-sijine lan kasedhiya ing mesin meh kabeh bahan blok langsung miturut data CAD 3D sampeyan.

CreateProto nawakake panggilingan CNC, puteran CNC, pengeboran lan tutul kanggo macem-macem bahan, kayata mesin logam utawa plastik CNC. Mesin CNC cepet-cepet bisa digunakake kanthi cepet kanggo prototyping, tes bentuk lan pas sing cocog, jig lan perlengkapan, lan komponen fungsional kanggo aplikasi panggunaan pungkasan.

Layanan Mesin Prototipe CNC ing China

Prototyping cepet CNC digunakake kanggo nggawe prototipe plastik lan prototipe logam, sing ngidini tim desain sampeyan nggawe simulasi tampilan lan fungsi produk pungkasan, lan uga nuduhake validitas dimensi fisik lan gampang utawa kompleksitas kerja majelis, lan isih menehi papan kanggo ngowahi lan ngoptimalake desain.

Kanthi mesin panggilingan CNC sing wis dikonfigurasi kanthi khusus lan mesin bubut CNC, luwih gampang lan streamline proses mesin CNC kita. Layanan prototipe CNC sing maju kanthi cepet sesuai karo jadwal produksi sing nuntut klien nalika bisa ngatasi operasi macem-macem proyek prototipe lan mesin sing mbutuhake bahan khusus, bagean kompleks, lan efisiensi manufaktur sing optimal.

Mesin 3-poros kanggo produksi singkat utawa komponen sing gampang, konfigurasi layanan mesin CNC 4-sumbu fleksibel kanggo bagean mesin presisi, lan alur kerja program NC lan jalur alat sing dioptimalake, kabeh ngluwihi persiyapan tradisional lan praktik mesin, lan priksa manawa kita kudu nindakake tugas mesin prototipe rumit kanthi tepat wektu. Sinau luwih lengkap babagan prototipe CNC kanthi cepet, sampeyan bisa ngunggah file CAD gratis ing kana.

Bagean Mesin Plastik CNC

Sanajan ora ana tegese definisi babagan mesin presisi plastik, kita dikonfigurasi kanthi akurat lan bola-bali ngasilake bagean sing nantang babagan geometri, toleransi sing dhuwur, kejelasan optik lan macem-macem finish. Mesin plastik CNC beda banget karo mesin logam. Bahan sing beda-beda kalebu tantangan sing beda, mula mbutuhake cara sing beda babagan pilihan alat, paramèter sing mlaku, lan teknik panggilingan sing canggih.

Kanggo memenuhi standar kasebut mbutuhake peralatan sing unggul, lan mesin, alat lan pemotong kinerja tinggi, program lan pamrosesan sing efisien, pengalaman lan budaya sing mung nampa kualitas paling dhuwur. Sajrone proses mesin, kita uga nindakake pamriksaan proses sakabehe kanggo nggawe kualitas dibangun lan dijaga ing kabeh aspek. Kita ahli ing macem-macem teknik lan cara mesin plastik khusus.

<CNCPrototypemachining 04

Bagean Mesin Metal CNC

CNC Prototype machining 7

Loro saka pengalaman komponen mesin plastik sing akeh, Createproto uga nyedhiyakake layanan mesin CNC logam sing cocog karo spesifikasi desain rumit. Iki kalebu ngowahi, pabrik, ngebur, lan nutul macem-macem bahan logam.

Umume komponen logam CNC digawe saka macem-macem bahan aluminium, paduan magnesium, paduan seng, baja karbon, stainless steel, tembaga utawa kuningan. Sawetara logam duwe fitur, kayata dalan kunci sudhut, bisa dadi angel dipasang ing mesin lan bisa uga nggunakake EDM utawa kawat EDM.

Kita nganalisa desain lan nampani strategi perlengkapan lan mesin khusus sing digunakake kanggo ngasilake bagean kanthi biaya sing cukup. Kita bisa nindakake operasi sekunder kayata anodisasi, lukisan, nutupi bubuk, perawatan panas, blasting pasir lan polesan. Lumahing kita rampung ing bagean CNC kanggo ndhukung tujuan estetis sing bisa ngilangi tandha alat.

Kapabilitas Penggilingan CNC 5-Axis

Yen kasebut mesin sumbu 5 standar, nuduhake pirang-pirang arah sing bisa digunakake alat pemotong, yen sawise nyiyapake alat pemotong pindhah menyang sumbu linear X, Y lan Z lan muter ing sumbu A lan B, kanthi bebarengan panggilingan lan mesin, lan kanthi finish mesin kanthi kualitas dhuwur. Iki ngidini bagean utawa bagean sing rumit lan rumit sing nampilake macem-macem sisi bisa diproses nganti limang sisih bagean ing siji persiyapan. Iki ndhukung insinyur desain kanggo ngrancang bagean macem-macem fungsi kanthi toleransi sing ketat sing bisa ningkatake fungsi lan kinerja produk pungkasan tanpa proses winates.

Amarga pirang-pirang bagean sing diprodhuksi ing toko prototipe mbutuhake mesin lima sisi, layanan penggilingan lan mesin 5 sumbu dikarepake banget kanggo macem-macem aplikasi ing macem-macem industri kalebu industri aerospace, industri steamer, industri refitting mobil uga industri produksi energi. . Mupangat mesin kalebu mutu permukaan sing luwih dhuwur, akurasi posisi, lan wektu cendhak nalika nggawe peluang bisnis anyar sing apik.

Keuntungan saka panggilingan 5 sumbu CNC

Rampung permukaan bermutu: Sampeyan bisa ngasilake bagean finish mesin kanthi kualitas dhuwur kanthi nggunakake pemotong sing luwih cekak kanthi kacepetan nglereni luwih dhuwur, sing bisa nyuda geter sing asring kedadeyan nalika nggawe rongga jero kanthi proses sumbu 3. Iki nggawe permukaan sing apik sawise mesin.

Akurasi posisi: Penggilingan lan mesin simultan sumbu 5 sumbu dadi penting yen produk rampung kudu ngetrapake standar kualitas lan kinerja sing ketat. Mesin sumbu 5 sumbu uga ngilangi kebutuhan kanggo mindhah karya ing pirang-pirang workstation, saengga bisa nyuda risiko kesalahan.

Wektu timbal singkat: Kapabilitas mesin 5 sumbu sing disempurnakake nyebabake nyuda produksi, sing dadi luwih cepet kanggo produksi dibandhingake karo mesin 3 sumbu.

CNC Prototype machining8

CNC Prototype machining10

CNC Prototype machining9

Mesin CNC Volume Low

Mesin CNC volume rendah khusus minangka suplemen antarane prototyping lan produksi massal, ditrapake kanggo urutan lan tes pemasaran. Manufaktur kanthi volume sithik ing mesin CNC uga minangka solusi pambiji sing apik kanggo jadwal produksi massal sing bakal teka. Amarga alasan iki, luwih akeh perusahaan mutusake nggunakake produksi volume sithik amarga luwih cepet produk menyang pasar. Sanalika, uga bisa nggawe luwih akeh ruangan kanggo perbaikan produk gumantung saka saran panggunaan.

Saka prototipe cepet nganti produksi volume sithik, tahap iki dadi tren pangembangan ing industri mesin CNC saiki. Ora mung bisa nambah kemampuan mesin kanthi cepet saka pabrik, nanging uga nyuda resiko kanggo nggampangake fleksibilitas desain lan ngirit wektu lan biaya produksi.

Kombinasi peralatan sing unggul lan pengetahuan lan pengalaman sing ora ana tandhingane karo anggota tim menehi pinunjul kanggo jumlah produksi sing cendhak.

Wis pirang-pirang taun, Kita ngladeni pelanggan saka macem-macem industri kanthi nggawe komponen panggilingan kanthi presisi. Kita nyedhiyakake layanan prototipe CNC khusus lan layanan mesin volume cilik kanthi teknologi profesional.

Kita saestu minangka layanan mandeg sampeyan ing China kanggo kabeh proyek mesin sampeyan. Apa sampeyan butuh bagean sing gampang, komponen kompleks utawa macem-macem bagean, Createproto wis cedhak karo sampeyan kanggo ngatur campuran bagean lan volume.

CNC Prototype machining12

CNC Prototype machining13

CNC Prototype machining15

Kapabilitas CreateProto kanggo Layanan Mesin CNC

CreateProto duwe tim manufaktur insinyur lan mesin profesional CNC kanggo nyuda keluwihane pabrikan, ngoptimalake pamrograman CNC, nyepetake wektu mesin, ningkatake permukaan, saengga kita bisa njamin bagean-bagean mesin sing ngasilake asil produk sing paling apik, tim manufaktur pancen ngetutake standar sing ketat babagan kualitas lan perhatian babagan detail.

Mesin sumbu 3 sumbu canggih lan 5 sumbu CNC ndhukung tim supaya cepet nganggo mesin plastik CNC lan mesin logam CNC kanthi kapisah lan cepet, kabeh bagean diprodhuksi ing fasilitas sing diduweni kanthi lengkap, sing wenehi kontrol lengkap saka desain nganti proses proses mesin CNC.

CNC Prototype machining17

CNC Prototype machining19

Mesin CNC minangka salah sawijining proses paling penting ing manufaktur, wiwit saka fasteners produksi nganti bagean otomotif lan aerospace. Amarga wis wareg karo macem-macem klien ing industri, MakeProto entuk pengalaman apik lan akeh babagan cara nggawe bagean kaya sing dijaluk spesifikasi pelanggan, lan ngerti pentinge pengiriman wektu. Ing CreateProto, sampeyan bisa entuk layanan mesin CNC kanthi cepet 3-9 dina kerja.

Apa sing ora bisa sampeyan deleng, ing MakeProto, ora mung ngasilake bagean sing berkualitas, nanging uga duwe sumber daya CNC kanggo menehi manajemen proyek menyang klien, menehi saran babagan desain kanggo manufaktur, supaya desain sampeyan bisa sukses tataran awal. Tim manajemen proyek kita paling apik ing saindenging jagad. Kontrol lengkap babagan desain lan manufaktur tegese mung ana siji sumber tanggung jawab. Sampeyan ora prelu lunga menyang pirang-pirang pabrik kanggo njaluk pitulung sing dibutuhake. Salajengipun, sistem perawatan pelanggan total mandeg ndhukung tim produksi supaya bisa rampung tugas kanthi efisien lan sampurna. Yen sampeyan duwe masalah, mula bisa diatasi.

Toleransi & Bahan Toleransi Mesin CNC

Toleransi umume Createproto ditrapake kanggo DIN-ISO-2768 (medium) kanggo plastik mesin lan DIN-ISO-2768 (nggoleki) kanggo logam mesin. Biasane, kita bisa nahan toleransi mesin saka +/- 0,005 "(+/- 0.125mm) nganti +/- 0,002" (+/- 0,05mm). Fitur bagean dianjurake luwih kenthel saka 0,02 "(0,5mm) ing kabeh wilayah lan kekuwatan nominal ing ndhuwur 0,04" (1,0mm) dibutuhake. Yen dibutuhake toleransi sing luwih kenceng, informasi kasebut kudu dikabarke babagan dimensi sing mbutuhake kisaran sing luwih sempit, toleransi geometris sakabèhé bisa ditrapake ing gambar kanggo bagean kasebut. Toleransi kena pengaruh banget karo bagean géomètri lan jinis material. Manajer proyek kita bakal takon karo sampeyan ing saben bagean proyek lan bakal nyedhiyakake presisi sing paling dhuwur. Penting, kanggo elinga yen toleransi sing luwih kenceng bisa nyebabake biaya tambahan amarga nambah potongan, peralatan tambahan, lan / utawa alat pangukuran khusus. Cara paling apik kanggo ngetrapake toleransi yaiku mung nggunakake toleransi sing ketat lan / utawa geometris ing wilayah kritis, sing bakal mbantu nyilikake biaya.

CNC Aluminum Machining CreateProto 0006

Pilihan Bahan Mesin CNC

  • ABS - (Retardan Alami / Ireng / Flame)
  • Campuran ABS / PC
  • PC / Polikarbonat - (Cetha / Ireng)
  • PMMA / Akrilik - (Cetha / Ireng)
  • PA / Nylon - (Alami / Ireng / 30% GF)
  • PP / Polipropilena - (Alami / Ireng / 20% GF)
  • POM / Acetal / Delrin - (Ireng / Putih)
  • PVC
  • HDPE
  • NGOLEK
  • PEI / Ultem
  • Resin Bakelite
  • Papan Alat Epoxy
  • Aluminium - (6061/6063/7075/5052…)
  • Baja tahan karat
  • Waja
  • Kuningan
  • Tembaga
  • Gangsa
  • Paduan Magnesium
  • Paduan Seng
  • Paduan titanium

Kaluwihan & Aplikasi

Kaluwihan Mesin CNC

  • Pilihan bahan sing akeh, ora prelu kompromi karo bahan baku amarga komponen bisa dadi mesin CNC langsung metu saka plastik teknik lan logam.
  • Mesin CNC sing akurat banget lan bisa diulangi, supaya akurasi dhuwur lan permukaan lan / utawa rincian permukaan sing apik banget.
  • Turnaround cepet, mesin CNC bisa digunakake 24 jam saben dina kanthi terus-terusan, mung dipateni kanggo perawatan.
  • Ekonomis kanggo bagean produksi sing cendhak sing mbutuhake sawetara operasi. Volume sing bisa diukur saka siji nganti 100.000.
  • Prototipe umume bagean-bagean gedhe lan gedhe ekonomi saka prototipe CNC dibandhingake karo proses prototipe cepet amarga umume bahan proprietari RP larang.

Aplikasi Mesin Prototipe

  • Pola Master
  • Model Visual (Konsep utawa Pameran)
  • Prototipe Teknik
  • Verifikasi Desain
  • Prototipe Logam
  • Prototipe Plastik Kelas Produksi
  • Prototyping bagean kebesaran
  • Jadwal & Piranti
  • Pabrik Volume Sithik
  • Model Studi Pasar