Nyepetake Pangembangan Elektronik konsumen lan Komputer

Beat kompetisi menyang pasar kanthi prototipe kanthi cepet lan produksi sing dikarepake

Kacepetan pangembangan lan produk pungkasan sing dipusatake kanthi pangguna penting banget kanggo sukses perusahaan ngluncurake produk elektronik lan piranti elektronik komputer lan komputer menyang macem-macem pasar. Proses pabrikan kanthi teknologi bisa nyepetake siklus desain, biaya pangembangan sing luwih murah, lan mbantu ndhukung luwih akeh SKU lan kustomisasi produk sing saiki dikarepake konsumen. Saka pesawat menyang mobil menyang rumah sakit, elektronik bisa ditemokake ing endi wae kanthi menehi regane liwat fitur canggih lan ngapikake pengalaman panganggo.

CreateProto Consumer Electronics 2

Napa NggaweProto kanggo Pangembangan Komponen Elektronik Konsumen?

CreateProto Consumer Electronics 3

Kutipan Otomatis
Ngirit dina utawa minggu wektu pangembangan kanthi kuotasi otomatis lan umpan balik desain sajrone jam, asring asring luwih cepet.

Cetakan Injeksi Cepet
Cepet skala saka prototyping menyang produksi volume sithik lan dadi sing pertama dipasarake kanthi cetakan injeksi plastik, overmold, lan insert cetakan.

Prototipe Fungsional
Cepet lan nambah desain awal kanthi prototipe 3D sing dicithak utawa mesin digawe ing bahan produksi.

Kustomisasi massal
Mupangatake kapabilitas produksi volume sithik kanggo nawakake pilihan pangaturan dhewe sing dikarepake pelanggan.

Onshoring
Sederhana rantai pasokan sampeyan karo mitra manufaktur domestik sing bisa ngasilake bagean sing fungsional lan pungkasan ing sawetara dina lan menehi jembatan kanggo produksi.

CreateProto Consumer Electronics 4

Bahan Apa sing Paling Cocog kanggo Komponen Elektronik Konsumen?

ABS. Termoplastik sing andal iki digunakake ing industri kaya elektronik konsumen. Nggawe kinerja umum kanggo bagean kaya lampiran elektronik lan piranti genggem, lan uga regane murah.

Aluminium. Materi iki bisa digawe mesin utawa digawe liwat pabrikan logam sheet kanggo nggawe omah, krenjang, utawa bagean logam liyane sing butuh kekuatan dhuwur lan bobot sithik.

Elastomer. Kasedhiya ing cetakan 3D lan cetakan injeksi, pilih saka sawetara bahan elastomer kanggo bagean sing butuh resistensi utawa fleksibilitas. Overmolding uga kasedhiya kanggo komponen lan produk kanthi genggeman ergonomis, tombol, utawa gagang.

Polikarbonat. Termoplastik tahan kuwat lan tahan pengaruh iki nduweni stabilitas sing kurang lan stabilitas dimensi sing apik. Iki plastik transparan sing kasedhiya ing kelas sing jelas, sing cocog kanggo tutup transparan lan omah.

APLIKASI KOMUNIKASI
Kita duwe sawetara kapabilitas sajrone layanan lan proses sing diwenehake kanggo industri elektronik konsumen lan komputer. Sawetara aplikasi umum kalebu:

  • Omah
  • Jadwal
  • Konsol
  • Panas klelep
  • Tombol-tombol
  • Ngalahake
  • Lensa
  • Tombol
  • Saklar

 

CreateProto Consumer Electronics