Gawe SISTEM Rapid SISTEM Gawe

Telp: +86 (755) 2813-7273

Email:  info@ createproto.com

Nggoleki kutipan? Quote lan pesen bagean prototipe langsung nganggo alat Quote Instan utawa entuk Quote Klasik ing wektu 24 jam kanggo kabeh layanan manufaktur lan teknik.

LOKASI

Kita duwe kantor ing Hongkong. Tim penjualan lan layanan pelanggan kasedhiya wiwit jam 7 esuk nganti 6:30 sore CST, Senin nganti Jumuah, kanggo ngrewangi pesen lan mangsuli pitakon babagan layanan. Sampeyan uga bisa ngubungi kita kanthi online kapan wae.

Pabrik nambahi: 102, Bangunan 3, Tanglian 3 Street, Tangxia Town, Dongguan, 523710 China.