Ing CreateProto, kita bisa nduplikat lan / utawa nyimulasikan rampung apa wae sing bisa diraih ing produksi, nalika isih ana ing jumlahe prototipe. Kita wis nyusun sawetara conto pungkasan favorit sing paling apik kanggo mbukak pilihan sing mbukak kanggo aplikasi sampeyan.

Gunakake Prototipe Teknik kanggo Mesthekake Desain Pabrikan

Ningkatake kapercayan liwat Tes Verifikasi

Nalika pangembangan produk pindhah menyang tahap sabanjure, luwih penting nindakake program uji coba verifikasi produk sing nyedhiyakake asil tes lan analisis.

Tes verifikasi teknik lan desain yaiku tes verifikasi produk khusus sing ditindakake ing prototipe teknik utawa komponen pra-produksi. Dheweke bisa verifikasi manawa desain kasebut cocog karo spesifikasi lan kinerja produk sing diarepake, kalebu tes dhasar, proses manufaktur, pangukuran parametrik kinerja lan verifikasi standar sertifikasi.

Nalika fase validasi pindhah saka prototipe rekayasa liwat validasi teknik (EVT), validasi desain (DVT), lan validasi produksi (PVT), saben fase fokus ing ngoptimalake desain lan produksi. Supaya bisa ngetrapake desain kanthi efektif, waspada telung elemen utama desain iki: fungsionalitas, katrampilan lan kelangsungan hidup.

CreateProto Design & Engineering Verification 1

Prototipe Teknik Bangunan Bisa Dadi Solusi Paling Apik

Biasane kudu wicaksana kanggo nimbang standar validasi utawa jalur validasi kanggo produk sampeyan ing wiwitan proses pangembangan. Nalika wektu lan biaya nggawe pangowahan desain dadi saya nuntut, nggawe prototipe rekayasa kasetyan dhuwur sing kanthi akurat makili produk pungkasan, luwih gampang verifikasi desain, teknik, lan kemampuan pabrik, sadurunge investasi alat sing larang lan dilebokake ing produksi.

Prototipe teknik fungsional lan akurat banget utawa prototipe pra-produksi umume nggabungake macem-macem komponen lan bagean mekanik sing obah. Metode sing paling cocog lan efisien kanggo nggawe macem-macem komponen ing proses lan bahan bakal dievaluasi kanggo mesthekake yen prototipe rampung kanthi simulasi produk panggunaan pungkasan. Sampeyan ngidini sampeyan nindakake tes lan verifikasi sing ketat sadurunge ngirim desain menyang manufaktur.

CreateProto Design & Engineering Verification 2
CreateProto Design & Engineering Verification 3

Mitra Prototyping Kanggo Teknik / Verifikasi Desain Sampeyan

Kanthi luwih saka 20 taun rekayasa lan nggawe model, MakeProto sukses ing proyek sing nantang teknis kanggo teknik prototipe.

Kita ngrancang solusi cepet kanggo proyek pangembangan kanggo nggawa produk sampeyan menyang tahap validasi tes pungkasan. Kita bisa nggunakake pengalaman teknis ing mesin CNC presisi tinggi, alat jembatan prototipe lan cetakan injeksi kanthi cepet, menehi saran paling apik babagan komponen miturut bahan, proses, toleransi, lan prédhiksi masalah potensial kanggo ngatasi kesulitan teknik sampeyan.

Karo insinyur profesional lan manajer proyek, CreateProto ora ana tandhingane ing prototipe produk lan tansah njaga kolaborasi sing apik karo para pelanggan, bisa menehi dhukungan terus-terusan sajrone pangembangan produk.

3 Jinis Tes Proses Verifikasi

Tes Verifikasi Teknik (EVT)

Sing digawe EVT yaiku prototipe rekayasa dening mesin CNC, casting vakum, utawa perkakas jembatan. Sampeyan mbutuhake bahan tujuan produksi lan proses manufaktur yen bisa. Nanging bagean pencetakan 3D ora bisa ditrapake ing EVT.

  • Biasane 20-100 unit
  • Unit kudu fungsional lan bisa dites kanthi lengkap
  • Gunakake toleransi sing luwih kenceng kanggo memenuhi spesifikasi kinerja tes
  • Data tes ditinjau kanggo mesthekake yen prestasi sing dibutuhake bisa dicapai, tes dhasar kalebu daya, termal, lan EMI
  • Nggoleki kelemahan desain berdampak tinggi lan nyaranake pangowahan potensial kanggo nambah produk
  • Umume nggawe EVT kaping pindho sawise diowahi.
CreateProto Design & Engineering Verification 4
CNC Aluminum Machining CreateProto 18

Tes Validasi Desain (DVT)

Bangunan DVT kalebu versi final kabeh komponen lan elemen desain sabisa. Iki validasi proses produksi produk liwat situs pabrikan kanthi volume cilik. Umume komponen pra-produksi digawe saka cetakan injeksi kanthi cepet utawa manufaktur volume sithik lan tindakake prosedur produksi.

  • Biasane 100-1000 unit
  • Kabeh bagean kudu saka alat cetakan utawa proses pra-produksi
  • Priksa manawa produk memenuhi syarat babagan kosmetik lan lingkungan
  • Program tes lengkap, kalebu kabeh klausul standar sing relevan
  • Priksa analisis kegagalan cepet lan tumindak korektif
  • Verifikasi sertifikasi lan standar produk ing macem-macem negara utawa wilayah.

Tes Validasi Produksi (PVT)

Tahap validasi produksi minangka produksi resmi pertama. Sampeyan bakal nggawe lini produksi pilot kanggo mriksa manawa ana kegagalan ing tahap produksi apa wae lan sampeyan bakal ngevaluasi cara ngoptimalake proses kasebut.

  • Biasane 500-2000 unit, utawa luwih
  • DFM (Desain Kanggo Manufaktur) wis rampung lan cetakan wis siyap, ora ana pangowahan sing digunakake
  • Yen kabeh dadi apik, kabeh unit ditujukan kanggo didol menyang pelanggan
  • Verifikasi produksi massal (panen, jumlah, wektu, wektu rework, lsp)
  • Prosedur persiyapan lan latihan lengkap wis rampung
  • Prosedur jaminan kualitas (QA) lan kontrol kualitas (QC) kudu dikembangake lan dites
  • Nganti saiki, bagean sing paling apik ing fase PVT yaiku nunggu umpan balik saka pangguna pisanan.
CreateProto Urethane Vacuum Casting 14