UMUM
PRINTING 3D
MESIN
LEMBARAN METAL
MOLDING
REVISI PANJANG
UMUM

Apa kaluwihan saka nggarap Protolabs? Napa aku kudu milih perusahaan sampeyan kanggo nggawe bagean?

Percetakan 3D industri, mesin CNC, pabrikan logam sheet, lan layanan cetakan injeksi nyedhiyakake bagean sing digawe langsung saka model 3D 3D pelanggan, nyuda kemungkinan kesalahan. Piranti lunak kepemilikan nggawe otomatis generasi alat kanggo nyuda wektu pabrikan lan nyuda biaya.

Karyawan apa sampeyan kerja?

Amarga sifat eksklusif lan kompetitif saka proyek sing digunakake, mula kita ora ngumumake dhaptar para pelanggan. Nanging, kita ajeg nampa ijin kanggo nuduhake crita sukses pelanggan. Waca crita sukses babagan kene.

Apa Kesepakatan Non-Disclosure (NDA) dibutuhake kanggo nggawe bisnis karo CreateProto?

NDA ora prelu bisnis karo CreateProto. Nalika ngunggahake model CAD menyang situs iki, kita nggunakake enkripsi canggih lan apa wae sing sampeyan upload dilindhungi dening kewajiban kerahasiaan. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi perwakilan akun sampeyan.

Apa industri digunakake NggaweProto layanan?

Kita ngladeni macem-macem industri kalebu piranti medis, otomotif, pencahayaan, aeroangkasa, teknologi, produk konsumen, lan elektronik.

Kapan aku kudu nggunakake mesin mungsuh cetakan injeksi?

Sadurunge nggawe investasi kanggo nggawe perkakas cetakan injeksi utawa proses mesin kanthi volume dhuwur, sampeyan bisa uga pengin nyoba bagean sing paling cedhak karo bagean produksi. Mesin CNC minangka pilihan paling apik kanggo kahanan iki.

Kajaba iku, para insinyur asring mbutuhake mung siji utawa sawetara bagean kanggo perlengkapan tes, jigs assembling, utawa perlengkapan perakitan. Mesin minangka pilihan sing paling apik ing kene, nanging toko mesin tradisional asring ngisi biaya rekayasa non-ambalan (NRE) sing signifikan kanggo program lan perlengkapan. Ngisi daya NRE iki asring ndadekake jumlah sing sithik ora bisa larang. Proses mesin CNC kanthi otomatis ngilangi biaya NRE sing luwih dhisik lan bisa nawakake jumlah paling murah sak rega kanthi rega sing terjangkau lan entuk bagean ing tangan sampeyan paling cepet 1 dina.

Cetakan injeksi luwih cocog kanggo ndhukung conto sing luwih gedhe kanggo tes fungsional utawa pasar, alat jembatan, utawa produksi volume sithik. Yen sampeyan butuh bagean sadurunge alat baja bisa digawe (biasane 6 nganti 10 minggu karo cetakan liyane) utawa sarat volume sampeyan aja mbenerake perkakas produksi baja sing larang, kita bisa nyuplai bagian produksi kanggo nyukupi kebutuhan sampeyan (nganti 10.000+ bagean ) ing 1 nganti 15 dina.

Pira mesin sampeyan?

Saiki kita duwe luwih saka 1.00 pabrik, mesin bubut, printer 3D, mesin press, rem tekan, lan peralatan manufaktur liyane. Kanthi sejarah pertumbuhan sing dawa, angka iki mesthi saya ganti.

Napa sampeyan duwe fasilitas pabrik ing negara liya?

Kita nggawe kabeh bagean kanggo Amerika Utara lan kabeh negara Eropa ing fasilitas China. Kita uga ngirim internasional menyang akeh negara liyane saka fasilitas China.

Kepiye carane entuk kutipan?

Kanggo entuk penawaran kanggo kabeh layanan, cukup unggah model CAD 3D ing situs iki. Sampeyan bakal entuk penawaran interaktif sajrone sawetara jam kanthi menehi saran desain gratis. Yen ana area masalah ing desain sing dikirim, mesin kuotasi nyedhiyakake informasi rinci babagan kemungkinan masalah manufaktur lan menehi saran solusi.

Apa aku bisa ngutip bagean karo kabeh layanan sekaligus?

Sampeyan bisa entuk kuotasi kanggo cetakan injeksi lan mesin, nanging kuotasi nomer loro kanggo pencetakan 3D kudu dijaluk.

Jinis file apa sing sampeyan tampa?

Kita bisa nampa file SolidWorks (.sldprt) utawa ProE (.prt) asli uga model 3D 3D padhet saka output sistem CAD liyane ing IGES (.igs), STEP (.stp), ACIS (.sat) utawa Parasolid (. format x_t utawa .x_b). Kita uga bisa nampa file .stl. Gambar rong dimensi (2D) ora ditampa.

Aku ora duwe model CAD 3D. Apa sampeyan bisa nggawe siji kanggo aku?

Kita ora nawakake layanan desain saiki. Yen sampeyan butuh pitulung kanggo nggawe model ide 3D 3D, hubungi kami liwat email lan sampeyan bakal menehi informasi kontak kanggo para desainer sing wis ngerti proses kita.

Apa Protolabs nawakake pilihan ngrampungake lan proses sekunder kanthi layanane?

Pilihan ngrampungake lan proses sekunder sing kasedhiya kasedhiya kanggo proses cetakan 3D, logam sheet, lan cetakan injeksi. Kita ora nawakake proses sekunder kanggo mesin CNC saiki.

Apa sampeyan nyedhiyakake layanan inspeksi (FAI) pertama?

Kita nawakake FAI ing bagean mesin lan cetakan.

PRINTING 3D

Kepiye cetakan 3D beda ing CreateProto?

Kabeh sing kita lakoni ing CreateProto fokus ing nyedhiyakake prototipe lan produksi paling cepet lan paling dhuwur ing industri. Iki nuntut teknologi paling anyar, sing dikelola kanthi kontrol proses sing ketat. Peralatan cetak 3D kelas industri paling canggih lan dikelola kanthi kuat kanggo tampil kaya sing anyar karo saben konstruksi. Nggawe kabeh, staf sing wis terlatih ngasilake bagean miturut prosedur sing diasah kanthi tliti.

Apa sing diarani stereolithography?

Nalika stereolithography (SL) minangka sing paling tuwa saka kabeh teknologi pencetakan 3D, tetep dadi standar emas kanggo akurasi, finish permukaan, lan resolusi kanthi sakabehe. Nggunakake laser ultraviolet sing fokus ing titik cilik, nggambar ing permukaan resin termoset cair. Nalika ditarik, cairan kasebut dadi padhet. Iki diulang kanthi lancip, bagean-bagean loro-dimensi sing dilapisi kanggo mbentuk bagean telung dimensi sing kompleks. Sifat material biasane luwih asor tinimbang sing milih laser sinter (SLS), nanging finish lan detail ing ndhuwur ora ana tandhingane.

Apa sinterisasi laser pilihan?

Sinter laser selektif (SLS) nggunakake laser CO2 sing nyedhaki amben bubuk termoplastik sing panas. Ing endi sing digambar, sintetis bubuk bakal dadi bahan padhet. Sawise saben lapisan, roller nyelehake lapisan bubuk anyar ing ndhuwur amben lan proses kasebut dibaleni. Wiwit SLS nggunakake termoplastik teknik nyata, bagean sing dicithak 3D nuduhake ketangguhan sing luwih gedhe.

Apa sing diarani PolyJet?

PolyJet nggawe prototipe multi-materi kanthi fitur fleksibel lan bagean rumit kanthi geometri rumit. Kasedhiya macem-macem atose (durometers), sing cocog karo komponen sing nduweni fitur elastomer kayata ing gasket, segel, lan omah. PolyJet nggunakake proses jetting ing endi droplèt cilik photopolymer cair disemprotake saka pirang-pirang jet menyang platform pambangun lan nambani lapisan kanthi lapisan. Sawise dibangun, materi dhukungan bakal dicopot kanthi manual. Komponen banjur siap digunakake tanpa prelu ngobati.

Apa sinterisasi laser logam langsung?

Sinteran laser logam langsung (DMLS) nggunakake sistem laser serat sing dipasang ing permukaan bubuk logam atom, ngelas bubuk dadi padhet. Sawise saben lapisan, agul-agul recoater nambah lapisan bubuk lan mbaleni proses nganti bagean logam pungkasan dibentuk. DMLS bisa nggunakake paling campuran, saengga bagean dadi hardware fungsional sing digawe saka bahan sing padha karo komponen produksi. Amarga komponen dibangun kanthi lapisan, bisa ngrancang fitur internal lan jalur sing ora bisa diluncurake utawa digunakake kanthi mesin liyane.

Kepiye padhet bagean DMLS?

Bagian DMLS 97% padhet.

Karyawan apa sampeyan kerja?

Amarga sifat eksklusif lan kompetitif saka proyek sing digunakake, mula kita ora ngumumake dhaptar para pelanggan. Nanging, kita ajeg nampa ijin kanggo nuduhake crita sukses pelanggan. Waca studi kasus ing kene.

Aku ora duwe model CAD 3D. Apa sampeyan bisa nggawe siji kanggo aku?

Kita ora nawakake layanan desain saiki. Yen sampeyan butuh pitulung kanggo nggawe model ide 3D 3D, hubungi kami liwat email lan bakal menehi informasi kontak kanggo firma desain sing wis ngerti proses kita.

Apa regane khas bagean 3D sing dicithak ing CreateProto?

Regane diwiwiti udakara $ 95, nanging cara paling apik yaiku ngirim model CAD 3D kanggo entuk penawaran interaktif.

MESIN

Apa kapabilitas mesin DesignProto 'CNC?

Kita pabrik lan ngowahi jumlah bagean sing cepet banget. Jumlahe khas yaiku siji nganti 200 potong lan wektu pabrik yaiku 1 nganti 3 dina kerja. Kita nawakake bagean pangembang produk mesin saka bahan kelas teknik sing cocog kanggo uji fungsional utawa aplikasi panggunaan pungkasan.

Apa sing unik babagan proses CreateProto '?

Proses kutipan kita durung ana sadurunge ing industri mesin. Kita wis ngembangake piranti lunak petik eksklusif sing nganggo klompok komputasi skala gedhe lan ngasilake toolpaths CNC sing dibutuhake kanggo nyepetake bagean sampeyan. Asil kasebut minangka cara sing cepet, gampang, lan gampang kanggo entuk kuotasi lan pesen bagean mesin.

Apa regane khas bagean mesin ing CreateProto?

Regane diwiwiti udakara $ 65, nanging cara paling apik kanggo ngerti yaiku ngirim model 3D 3D lan entuk penawaran interaktif ProtoQuote. Amarga nggunakake piranti lunak kepemilikan lan proses perlengkapan otomatis, ora ana biaya rékayasa non-ambalan (NRE) ing ngarep. Iki nggawe jumlah tuku paling murah nganti 1 nganti 200 bagean. Rega dibandhingake karo cetakan 3D bisa dibandhingake luwih larang, nanging mesin nawakake properti lan permukaan material sing luwih apik.

Kepiye cara proses kutipan?

Sawise ngunggah model CAD 3D menyang situs web, piranti lunak ngitung rega kanggo ngasilake desain ing macem-macem bahan banjur ngasilake "tampilan sing digiling" saka bagean sampeyan. Kasedhiya kuotasi interaktif sing ngidini sampeyan ngevaluasi pilihan macem-macem bahan lan macem-macem jumlah, uga tampilan 3D babagan carane bagean mesin sampeyan bakal dibandhingake karo model asli kanthi beda sing disorot. Deleng pratinjau ProtoQuote ing kene.

Apa bahan-bahan sing wis digawe karoMesProto kanggo mesin?

Kita nyedhiyakake macem-macem bahan plastik lan logam saka ABS, nilon, PC, lan PP nganti stainless steel, aluminium, tembaga, lan kuningan. Deleng dhaptar lengkap luwih saka 40 bahan stok kanggo panggilingan lan puteran. Ing wektu iki, kita ora nampa bahan kanggo mesin sing diwenehake pelanggan.

Apa kapabilitas mesin CreateProto '? Apa ukurane bageanku iki?

Kanggo informasi babagan ukuran bagean lan pertimbangan liyane kanggo panggilingan lan muter, waca pandhuan desain pabrik lan pedoman desain.

Napa kudu bagean mesinku tinimbang dicithak 3D?

Bagian mesin duwe sipat nyata saka materi sing sampeyan pilih. Proses kita ngidini sampeyan nggawe mesin bagean saka blok plastik lan logam padhet ing pigura wektu sing padha, yen ora luwih cepet, tinimbang bagean sing dicithak 3D.

LEMBARAN METAL

Apa kapabilitas sheet metal MakeProto '?

Kita nggawe prototipe fungsional lan bagean panggunaan pungkasan sajrone 3 dina.

Apa sing unik babagan proses CreateProto '?

Liwat otomatisasi desain lan manufaktur, CreateProto bisa entuk komponen logam sheet ing tangan sampeyan sajrone dina.

Apa regane khas bagean logam ing Creeproto?

Regane beda-beda nanging bisa diwiwiti udakara $ 125, gumantung saka bagean géomètri lan kompleksitas. Cara paling apik kanggo ngira biaya sampeyan yaiku upload model menyang situs web kanggo nampa penawaran GRATIS sajrone pirang-pirang jam. Yen sampeyan pengin ngisi biaya cepet lan desain kanggo saran pabrik, unduh eRapid tambahan gratis kanggo Solidworks.

Kepiye cara proses kutipan lembaran logam?

Kanggo kuotasi sheet metal, sampeyan kudu ngunggah model CAD lan spesifikasi kanggo quote.rapidmanufaktururing.com. Sampeyan bakal nampa kuotasi rinci sajrone pirang-pirang jam. Yen wis siyap pesen bagean, sampeyan bisa mlebu menyang myRapid kanggo pesen.

Apa bahan stok CreateProto kanggo sheet metal?

Kita nyedhiyakake macem-macem bahan logam kalebu stainless steel, aluminium, tembaga, lan kuningan. Deleng dhaptar lengkap bahan stok kanggo pabrikan logam sheet.

Apa kapabilitas CreateProto '? Apa ukurane bageanku iki?

Kanggo informasi babagan ukuran bagean lan pertimbangan liyane kanggo nggawe logam sheet, waca pedoman desain sheet metal.

MOLDING

Apa kapabilitas cetakan injeksi CreateProto '?

Kita nawakake cetakan karet silikon plastik lan cair uga overmold lan insert cetakan kanthi volume volume 25 nganti 10.000+. Pabrik produksi umume yaiku 1 nganti 15 dina kerja. Cetakan injeksi sing cepet mbantu para pangembang produk entuk prototipe lan bagean produksi sing cocog kanggo pengujian fungsional utawa panggunaan pungkasan sajrone dina.

Apa sing unik babagan proses CreateProto '?

Kita wis otomatis proses ngutip, ngrancang, lan cetakan manufaktur adhedhasar model part 3D CAD sing diwenehake karo pelanggan. Amarga otomatisasi iki, lan mbukak piranti lunak ing klompok komputasi sing cepet banget, kita biasane nyuda wektu pabrikan kanggo bagean awal nganti saprotelon saka metode konvensional.

Apa regane khas bagean cetakan injeksi karo CreateProto?

Regane diwiwiti udakara $ 1.495, gumantung saka bagean géomètri lan kompleksitas. Cara paling apik kanggo ngira biaya yaiku ngunggah model menyang situs web kanggo nampa penawaran interaktif sajrone pirang-pirang jam. Protolabs bisa nggawe cetakan sampeyan kanthi rega paling cilik saka cetakan injeksi tradisional amarga piranti lunak analisis kepemilikan, proses otomatis, lan panggunaan cetakan aluminium.

Kepiye cara proses kutipan?

Entuk kuotasi interaktif bakal nuduhake bahan lan finish sing kasedhiya, nyorot masalah potensial babagan nggawe bagean sampeyan, lan nuduhake pilihan cepet-cepet lan pengiriman sing kasedhiya (gumantung karo géomètri sampeyan). Sampeyan bakal weruh implikasi rega bahan lan pilihan jumlah sampeyan kanthi nyata - ora prelu dikutip maneh. Deleng conto ProtoQuote ing kene.

Apa resin sing bisa digunakake (utawa kudu) digunakake?

Desainer kudu nganggep sifat material khusus aplikasi kayata kekuatan tarik, resistensi utawa duktilitas dampak, karakteristik mekanik, sifat cetakan, lan biaya resin nalika milih resin. Yen sampeyan butuh pitulung kanggo milih materi, aja bebas nelpon.

Apa resin sing wis digawe kanggo nggawe cetakan injeksi?

Kita duwe luwih saka 100 resin termoplastik lan uga nampa akeh resin sing diwenehake karo pelanggan. Deleng dhaptar lengkap resin stock Protolabs.

Apa kapabilitas CreateProto '? Apa ukurane bageanku iki?

Kanggo informasi babagan ukuran bagean lan pertimbangan liyane kanggo nyetak injeksi, waca pandhuan desain.

Napa aku kudu tuku bagean cetakan tinimbang bagean sing dicithak 3D?

Bagéan cetakan saka Protolabs bakal nduwe sipat nyata saka materi sing sampeyan pilih. Kanthi sifat material sejatine lan finish permukaan sing luwih apik, bagean cetakan injeksi cocok kanggo tes fungsional lan produksi panggunaan pungkasan.

REVISI PANJANG
Apa Revisi sing Diusulake NggaweProto?

Revisi sing Diusulake minangka modifikasi sing disaranake kanggo géomètri bagean sampeyan supaya desain sampeyan tundhuk karo kemampuan proses manufaktur sing cepet.

Apa format file sing bakal sampeyan kirim?

Iku gumantung karo file sumber. Umume, kita nyedhiyakake file LANGKAH, IGES, lan SolidWorks.

Yen aku seneng pangowahan, aku kudu kepiye?

Sampeyan bisa tuku bagean kaya sing dituduhake karo revisi sing diusulake yen:

  • ora ana pangowahan sing dibutuhake.
  • sampeyan nampa Revisi sing Disaranake kanthi mriksa kothak ing bagean telu ing kutipan kasebut.

Yen aku seneng pangowahan nanging pengin pesen saka file sumberku dhewe, apa sing kudu tak lakoni?
Nganyari model sampeyan supaya cocog karo Proposisi sing Diusulake banjur kirim maneh:

  • Klik tombol 'Download Model Revisi' ing bagean loro ing pethikan kasebut kanggo mbandhingake geometri Protolabs karo versi asli sampeyan.
  • Replika pangowahan sing ditampilake Protolabs ing alat modeling sampeyan dhewe lan kirim maneh bagean sampeyan kanggo penawaran. Kutipan maneh dibutuhake proses kita kanggo nggawe match antarane pethikan lan bagean kasebut.
  • Pethikan sing dianyari kudu dikembalikan kanthi ora ana pangowahan sing dibutuhake, mula bagean sampeyan bisa diatur.

Apa sing kudu aku lakoni yen ora seneng (utawa ora bisa nampa) pangowahan kasebut?

Masalah desain asring bisa dirampungake kanthi macem-macem cara. Sampeyan bisa:

  • ngowahi géomètri bagean sampeyan kanthi cara sing beda kanggo memenuhi maksud Revisi sing Diusulake.
  • ngrembug solusi alternatif kanthi ngubungi insinyur aplikasi ing + 1-86-138-2314-6859 utawa customerservice@createproto.com.

Kepiye aku ngerteni luwih akeh babagan kenapa sampeyan nggawe pangowahan?

Kanggo ngrembug babagan persyaratan proses, hubungi insinyur aplikasi ing + 1-86-138-2314-6859 utawa customerservice@createproto.com.

Apa ana biaya tambahan? Apa regane layanan iki?

Rujukan sing Diusulake ditawakake tanpa biaya tambahan. Geometri revisi diregani kaya bagean apa wae. Sawetara pangowahan bakal pengaruhe rega munggah utawa mudhun. Ing prakteke, umume rega sing owah saka revisi géomètri cilik bisa diabaikan.

Apa iki layanan desain?

Kita ora nawakake layanan desain produk. Usulan Revisi ditawakake kanggo nduduhake géomètri sing kompatibel karo proses manufaktur.

Napa aku dijaluk nganyari plug-in Protoviewer?

Revisi sing Disaranake kompatibel karo versi Protoviewer sing luwih anyar.

Apa sing kedadeyan yen bageanku ora bisa digunakake adhedhasar pangowahan Protolabs?

Sampeyan tanggung jawab kanggo desain lan fungsi bagean.

Apa aku bisa milih metu saka proses Revisi sing Disaranake?

Muga-muga sampeyan bisa ngerteni layanan iki, nanging yen sampeyan pengin ora melu, cathet nalika ngunggahake bagean kasebut.