Pandhuan Pilihan Materi

Pandhuan Pilihan Materi

Mangkene dhaptar pandhuan kanggo pilihan bahan, ngemot katrangan, karakteristik, aplikasi lan bahan kimia liyane kaya ing ngisor iki, sampeyan bisa mriksa kabeh rincian banjur milih bahan sing paling cocog.

ABS

Polikarbonat -PC

Akrilik -PMMA

Acetal -POM

Nilon-PA

Polipropilena-PP

Aluminium