Nyepetake Inovasi Piranti Medis

Rampungake uji coba klinis kanthi cepet lan sukses minangka prasyarat kanggo sukses komersial produk medis. Prototyping piranti medis penting kanggo desain lan proses pangembangan produk medis. Sampeyan bisa mlebu ing laboratorium utawa uji klinis lan mengko luwih cepet dipasarake.

CreateProto nawakake macem-macem solusi prototyping lan manufaktur kanthi cepet kanggo industri medis. Saka piranti tangan nganti unit perawatan skala gedhe, kita nawakake macem-macem layanan prototipe piranti medis saka validasi model konsep lan uji prototipe fungsional nganti produksi volume kurang kanthi biaya sing efektif lan luwih cepet.

Salah sawijining perusahaan pangembangan piranti medis paling terkenal ing donya nuli menyang MakeProto kanggo mbukak kunci model manufaktur digital. Saka piranti sing nyambung nganti personalisasi produk kesehatan umum, manufaktur digital nyepetake pangembangan lan pangenalan pasar liwat prototipe cepet, tooling bridge, lan produksi volume sithik.

CreateProto Medical 1

Napa Perusahaan Pangembangan Piranti Medhis Gunakake CreateProto?

Analisis Desain Interaktif
Gawe pangaturan desain kritis sing ngirit wektu lan biaya pangembangan kanthi umpan balik desain kanggo pabrikan (DFM) ing saben pethikan.

Produksi Volume Sithik
Entuk bagean produksi volume sithik nganti 1 dina kanggo nglancarake rantai pasokan sadurunge lan sawise produk diluncurake menyang pasar.

Piranti Jembatan Sadurunge Produksi
Panganggone perkakas jembatan sing terjangkau kanggo desain lan validasi pasar sadurunge investasi modal ing alat.

Bahan Kesehatan
Pilih saka plastik suhu tinggi, karet silikon tingkat medis, lan komponen resolusi mikro lan mikrofluidik sing dicithak 3D, ing antarane atusan bahan plastik, logam, lan elastomer liyane.

CreateProto Medical 1
CreateProto Medical 2

Teknologi Agnostik
Teknologi manufaktur pirang-pirang patang layanan tegese bagean sampeyan dipasangake karo peralatan lan proses sing tepat tanpa preduli kebutuhan proyek sampeyan.

Prototyping Cepet
Gawe prototipe ing bahan kelas produksi kanggo tes fungsional lan peraturan, utawa model cetak 3D lan scan organ kanggo dipratinjau sadurunge prosedur medis.

Cetakan Injeksi Medis

Cetakan injeksi cepet nyedhiyakake pilihan sing luwih apik kanggo pabrikan piranti medis sing mbutuhake bagean cetakan volume sithik. Iki bakal nyukupi kabutuhan sampeyan babagan analisis pabrikan, tes rekayasa, evaluasi klinis, demonstrasi investor utawa kesiapan produksi ing tahap sabanjure pangembangan produk medis lan kesehatan. Sanalika, bakal bisa ngatasi kesenjangan antarane prototipe lan produksi, lan supaya ana masalah bisa ditemokake lan didandani sadurunge ditransfer menyang manufaktur.

Akselerasi pangembangan piranti Kelas FDA I lan II, utawa komponen sing ora bisa ditanem, kanthi kapabilitas cetakan injeksi medis, kalebu peralatan baja, kamar sing resik, lan sertifikasi mutu ISO 13485.

CreateProto Medical 7

CreateProto Medical 3

Inovasi Pencetakan 3D ing Industri Medis

Kanthi nyetak 3D, prototyping cepet lan teknologi manufaktur aditif terus maju, nggawe kemungkinan lan kasunyatan luar biasa kanggo industri medis. Pencetakan 3D minangka proses lapisan aditif sing ngidini komponen individu bisa diproduksi kanthi cepet. Cara prototyping sing cepet iki ngidini desain pengulangan cepet lan murah kanggo debugging sing efisien. Keuntungan 3D pencetakan paling gedhe yaiku tes akurat lan tes sing pas amarga proses teknologi aditif kanthi akurat bisa ngasilake wujud lan ukuran bagean sing dikarepake, dadi migunani banget kanggo evaluasi awal bagean medis sing anyar.

CreateProto nawakake macem-macem layanan pencetakan 3D kalebu Stereolithography (SLA) lan Selective Laser Sintering (SLS), cara sing cocog kanggo nyepetake proses pangembangan produk sampeyan. Saka desain CAD nganti bagean fisik ing tangan sampeyan lan pungkasane ana ing ngarep tim sampeyan, luwih cepet tinimbang sadurunge. Kita duwe tim lengkap para insinyur lan manajer proyek sing bakal makarya karo sampeyan kanggo verifikasi desain, tampilan lan fungsi sampeyan, ngewangi calon investor lan pelanggan supaya luwih bisa nggambarake produk sing bakal digunakake kanggo ngarahake investasi luwih dhisik ing produk kasebut sadurunge dipasarake.

Mesin Precision CNC kanggo Piranti Medis lan Komponen

Bisa uga ora ana teknologi liyane sing bisa dadi penting ing pabrikan kanthi presisi tinggi, toleransi dhuwur kaya mesin CNC. Createproto ahli ing layanan mesin prototipe CNC ing industri medis, fokus ing model desain visual sing akurat banget lan prototipe rekayasa sing berfungsi kanthi lengkap. Saka mesin sumbu 3 sumbu kanggo bagean medis sing gampang utawa cara sing cendhak, nganti konfigurasi sumbu 5 sing fleksibel kanggo komponen medis mesin sing presisi, kapabilitas pangolahan kasebut ndadekake tim bisa mbukak mesin plastik lan logam kanthi cepet lan efektif.

Sadurunge pindhah menyang pencetakan 3D ing lapangan medis, ing ngisor iki ana kaluwihan mesin CNC, lan kapan paling migunani:

  • Pilihan macem-macem pilihan, kalebu plastik kelas produksi lan macem-macem logam.
  • Rincian lan rincian permukaan sing akurat banget, bisa dibaleni, lan apik banget.
  • Turnaround cepet, mesin CNC bisa mlaku terus-terusan sajrone 24 jam sawise persiyapan rampung.
  • Manufaktur komponen khusus kanggo layanan mesin medis, volume sing bisa diukur saka siji nganti 100.000.
CreateProto Medical 4
part of medical ultrasonograhty machine in hospital at day time

Casting Urethane kanggo Inovasi Kecil ing Produk Medis

Akeh kesempatan lan aplikasi nggawe casting poliuretan minangka tambahan sing apik kanggo industri medis. Sampeyan bisa nggunakake casting urethane kanggo ngluncurake produk dhisikan sadurunge nyetak lan perkakas injeksi kanggo riset pasar lan umpan balik pelanggan, uga pangiriman alat medis wiwitan. Kanggo pasar kanthi inovasi skala cilik minangka norma lan umure produk cendhak, cetakan silikon kanggo nggawe urethane uga ngidini pabrike bisa ningkatake desain kanthi luwih cepet tanpa kudu ngenteni biaya alat sing angel.

Tim spesialis CreateProto nawakake layanan casting vakum sing apik kanggo prototipe plastik piranti medis, lan mbantu sampeyan ngimbangi keseimbangan sing tepat ing antarane bagean-bagean panggunaan pungkasan lan wektu produksi utama. Iki diowahi dadi pangirit wektu lan biaya kanggo para pelanggan sing ngupayakake maju kompetitif kanggo uji coba fit lan fungsi, pra-pemasaran, utawa uga alternatif produksi volume sedheng.

Bahan Apa sing Paling Cocog kanggo Aplikasi Kedokteran?

Plastik dhuwur-temp. PEEK lan PEI (Ultem) nyedhiyakake resistensi suhu dhuwur, resistensi creep, lan cocog kanggo aplikasi sing mbutuhake sterilisasi.

Karet Silikon tingkat medis.Dow Corning's QP1-250 duwe resistensi termal, kimia, lan listrik sing apik banget. Iki uga kompatibel karo bio dadi bisa digunakake ing aplikasi sing mbutuhake kontak kulit.

Karbon RPU lan FPU. Carbon DLS nggunakake bahan poliuretan kaku lan semi-kaku kanggo nggawe bagean fungsional sing cocog kanggo prototyping tahap pungkasan utawa piranti panggunaan pungkasan.

Mikrofluidik Watershed (kaya ABS) lan Accura 60 (kaya PC) minangka bahan bening sing bisa digunakake kanggo bagean mikrofluida lan komponen transparan kaya lensa lan omah.

Wesi medisAntarane logam mesin lan cetakan 3D bebarengan karo sheet metal, ana luwih saka 20 pilihan bahan logam sing kasedhiya kanggo komponen medis, instrumentasi, lan aplikasi liyane. Logam kaya titanium lan Inconel duwe atribut kaya resistensi suhu dene macem-macem bahan tahan karat nggawe resistensi lan kekuatan korosi.

APLIKASI KOMUNIKASI
Kita duwe sawetara kapabilitas sajrone layanan lan proses sing diwenehake kanggo industri elektronik konsumen lan komputer. Sawetara aplikasi umum kalebu:

  • Piranti genggem
  • Alat bedah
  • Enclosure lan omah
  • Ventilator
  • Prototipe sing ora bisa ditanam
  • Komponen prostitusi
  • Mikrofluidik
  • Nyandhang
  • Cartridges

 

CreateProto Medical Parts

"Iki wis digawe karo desain lan proses R&D saiki ... Luwih gampang aku pesen cetakan kanggo bagean kanggo piranti medis (saka CreateProto) ketimbang mbayar hipotek kanthi online."

- Tom, Smith, Direktur Desain