• 3D scanning tech applied in Automotive Industry

    Teknologi pemindaian 3D sing ditrapake ing Industri Otomotif

      Latar mburi aplikasi Kanthi pangembangan industri mobil kanthi cepet, macem-macem pabrikan merek saingan kanggo keunggulan, pemrosesan CNC, pencetakan 3D, laminasi vakum, lan liya-liyane wis nggawe rantai industri sing gedhe. Jumlah mobil domestik ing negara saya terus saya mundhak, lan ...
    Waca liyane
  • What you need to know about 3D printing industry?

    Apa sing sampeyan kudu ngerti babagan industri percetakan 3D?

        Teknologi cetak 3D uga diarani teknologi manufaktur aditif, sing adhedhasar file model digital, nggunakake logam bubuk utawa plastik lan bahan-bahan sing bisa diikat liyane kanggo nggawe obyek kanthi nyithak lapisan kanthi lapisan. Pencetakan 3D biasane diraih nganggo teknologi digital ...
    Waca liyane
  • What is the concept of CNC machining precision parts?

    Apa konsep bagean presisi mesin CNC?

        Akurasi mesin pusat mesin CNC minangka keprigelan utama para pelanggan. Akurasi mesin pusat mesin CNC nuduhake derajat presisi produk sing diproduksi. Ing industri mesin, akurasi mesin lan kesalahan mesin minangka istilah evaluatin ...
    Waca liyane
  • 3D Printing in automotive to save time and cost

    Pencetakan 3D ing otomotif kanggo ngirit wektu lan biaya

        Didhukung dening media, percetakan 3D katon umum minangka industri teknologi tinggi, lan pengaruh media tekan puncake sawise 2023. Nyatane, cetakan 3D isih intine minangka teknologi manufaktur. Ing taun-taun pungkasan, industri manufaktur negara saya wis ngembang ...
    Waca liyane
  • The top 10 CNC machining services company

    10 perusahaan jasa mesin CNC paling dhuwur

        1. Protolabs www.protolabs.com Luwih saka 30 bahan mesin CNC plastik lan logam kasedhiya kanggo prototipe fungsional lan bagean panggunaan pungkasan kanthi cepet 1 dina. Entuk kuotasi kanthi desain gratis. 2. Layanan mesin Xometry www.xometry.com Online CNC nawakake penawaran cepet ing ...
    Waca liyane
  • How to figur out the best type of rapid prototype?

    Kepiye cara nemokake jinis prototipe cepet sing paling apik?

        Nalika sampeyan terus ngembangake lan nggawa produk anyar menyang pasar, sampeyan duwe sawetara keputusan sing bakal digawe nalika prototipe - apa sampeyan bakal ngluncurake perangkat keras utawa produk piranti lunak, utawa kombinasi saka kalorone - sampeyan kudu duwe prototipe ...
    Waca liyane
  • 3D Metal Printing – 7 Common Misconceptions Debunked

    3D Metal Printing - 7 Kesalahpahaman Umum sing Dibatalake

        Kurang pangerten babagan kemampuan lan watesan 3D cetak logam tetep dadi salah sawijining tantangan utama kanggo nggunakake teknologi kasebut. Kesalahpahaman sing muncul ing saindenging teknologi mung nambah bahan bakar. Ing artikel saiki, kita bakal mbongkar sawetara ...
    Waca liyane
  • What is Rapid Micro Staping Machining?

    Apa Mesin Staping Mikro Cepet?

        Retak piranti elektronik sampeyan bakal nemokake komponen cilik ing njero. Pabrik konektor lan tameng kasebut minangka karya rumit, luwih angel dibanding stamping, mlengkung, lan mesin sing ditindakake ing bagean sing luwih gedhe. Siji bab, fitur individu ing ...
    Waca liyane
  • How Does CNC Technology Automation To Increase Employee Efficiency

    Kepiye Otomatisasi Teknologi CNC Kanggo Nambah Efisiensi Karyawan

        Salah sawijining masalah sing ditemokake ing toko teknologi CNC yaiku tuwuh. Ya, kayane aneh yen tuwuh bisnis sampeyan dadi masalah, nanging tetep wae. Pertimbangan utama pamilik toko mesin nalika usahane tuwuh yaiku staf. Butuh luwih akeh wektu f ...
    Waca liyane
  • The die-casting part design is just as important as the tool

    Desain bagean casting pancen penting banget karo alat kasebut

        Cast casting dadi paling dhuwur ing dhaptar proses pangerjaan logam sing penting. Kaya cara casting liyane, logam cair dileburake ing cetakan rong potong, nanging casting mati ditindakake kanthi tekanan, meksa bahan kasebut menyang saben sudut lan rongga ing njero ruangan. Iki tegese mati ...
    Waca liyane
  • Createproto made the rapid tooling by 3D printing of Craphene material technology

    Createproto nggawe alat kanthi cepet kanthi nyithak 3D teknologi bahan Craphene

        Nalika kaping pisanan Createproto nggunakake graphene kanggo nggawe perkakas kanthi cepet kanggo kebutuhan pelanggan sing kuat banget, sawise suwene tes, pungkasan alat perkakas pelanggan dicithak. Saiki, bahan cetak 3D ing pasar utamane plastik, aku ...
    Waca liyane
  • Aircraft Design (Part 2): Expanding Horizons

    Desain Pesawat (Bagean 2): Ngembangake Horizon

        Ayo dirembug babagan aliran siklus desain pesawat modern lan conto sing nggunakake layanan pabrikan prototipe kanggo tes prototipe. Tukang nggawe keputusan teknik modern nganggep panggunaan kekuwatan komputasi sing gedhe banget ing tahap iki ora ana gunane lan minangka pemakan wektu. Iklan ...
    Waca liyane