Macam-macam teknologi lan bahan prototipe CreatProto ngidini para pelanggan supaya cepet entuk model konsep sing prototipe sajrone kabeh tahap proses desain kanggo evaluasi visual babagan fitur, wujud, fungsionalitas lan tampilan lan kesan sakabehe. Sampeyan bisa komunikasi kanthi jelas karo tim desain lan klien, entuk saran desain awal, lan dadi luwih apik ing mbesuk!

Gagasan sing Dipunwujudake kanthi Prototipe Desain Konsep

Apa Desain Konsep?

Desain konsep minangka tahap pangembangan produk sing paling kreatif yaiku para insinyur lan desainer mikir ide sing nyapu lan kabeh macem-macem kemungkinan. Iki minangka langkah awal pangembangan produk lan jiwa inovasi, proses iteratif awal ing siklus, mbantu nggoleki solusi sing paling apik lan ngoptimalake desain.

Napa Desain Konsep Penting Dadi Wiwitane Proses Desain?

Kudu dadi sing pertama amarga asil desain konsep bakal mlebu proses desain lan rekayasa rinci ing ngisor iki. Saya suwe konsep sampeyan bakal dipaku, luwih larang karo pangembangane. Kasunyatane, sukses produk gumantung saka wiwitan konsep ing wiwitan. Aja ngremehake pentinge prototipe bukti-konsep (POC) lan terus maju tanpa mbuktekake dhewe lan wong liya yen ide sampeyan bisa ditindakake kanthi teknis.

Napa CreatProto fokus banget ing Desain Konsep Prototyping?

Model konsep prototipe murah sing murah lan murah minangka alat sing penting kanggo ngirim konsep utawa ide menyang kanca kerja, pelanggan lan pemasar kanthi cara model 3D ing komputer ora bisa digayuh.

Kanthi macem-macem teknologi lan materi, CreateProto nawakake kesempatan sing apik kanggo para pelanggan supaya cepet simulasi produk sajrone fase proses desain kanggo evaluasi visual babagan fitur, wujud, fungsionalitas lan tampilan lan kesan sakabehe.

Sadurunge nerusake dalan nggawe versi produk sing bisa diproduksi, sampeyan kudu paling akeh solusi ing pucuk sampeyan. Ora preduli saka kerumitan produk, salah sawijining perkara pisanan sing ditindakake Createproto kanggo sampeyan yaiku mbuktekake manawa ide produk kanthi teknis bisa sukses.

CreateProto Prototype Concept Models 2

Gawe Prototipe Bukti-saka-Konsep

Langkah-langkah kanggo Ngganti Idea Sampeyan Dadi Kasunyatan

Syarat (Gagasan) -> Desain Konsep -> Modeling CAD -> Analisis DFM -> Prototipe Konsep -> Optimisasi Desain

  • Yen sampeyan wis nemtokake syarat produk, sadurunge miwiti desain rinci, proyek banjur bakal pindhah menyang tahap desain konsep.
  • Desain rinci digawe kanthi 3D lan model CAD model-model padhet, kayata SolidWorks. Model CAD digawe kanggo komponen lan majelis kanggo mriksa masalah sing potensial sadurunge digawe bagean fisik.
  • Nalika desain digunakake kanggo analisis katrampilan pabrikan (DFM), bagean lan rakitan bakal dirancang supaya cocog karo kapabilitas pabrikan.
  • Desain detail sampeyan bakal dibangun nggunakake 3D printing utawa teknik prototyping liyane sing cepet. Ing tahap iki, desain sampeyan bakal wiwit katon lan rumangsa nyata - nyenengake banget!
  • Déwan prototipe konsep awal minangka langkah kritis ing proses kanggo ngetrapake asumsi desain sadurunge. Tes fisik negesake manawa prototipe nyukupi persyaratan kinerja sing ditemtokake sajrone fase konsep.
  • Yen ana perubahan, model CAD bakal diubah lan model konsep bakal diowahi nganti kabeh pangarepan bisa kawujud.
CreateProto Prototype Concept Models 3

CreateProto Nawakake Cara sing beda kanggo Model Konsep Prototyping Cepet

Kita yakin desain konsep kritis kanggo nggawe produk sing apik. Nggawe prototipe konsep sadurunge pindhah menyang tahap desain rekayasa penting amarga bisa ningkatake proses pemodelan desain produk lan nggedhekake inovasi. Model konsep ora suwe, nanging migunani kanggo nggayuh ide sampeyan.

Kanggo ningkatake proses kasebut, sampeyan bisa duwe sawetara variasi konsep sing bakal diproduksi sekaligus, njajahi opsi kayata gaya, fungsionalitas lan proses manufaktur, banjur pilih sing paling apik saka perbandingan sisih.

CreateProto Prototype Concept Models 4

CreateProto Prototype Concept Models 5

Teknologi manufaktur canggih kanggo bukti prototipe konsep sing digunakake akeh yaiku Stereolithography (SLA), Selective Laser Sintering (SLS) lan Machining CNC, sing asring dipilih kanggo ngevaluasi model lan desain konsep.

Layanan prototyping cepet Createproto ngaktifake tim desain kanggo nyepetake siklus saka proses desain produk tradisional, nyepetake produk menyang pasar kanthi luwih cepet.

Pungkasan prototipe bakal nggawe prototipe konsep sing sukses. Tim pungkasan sing duwe pengalaman apik nawakake pagawean pungkasan, cat dhasar, pertandingan warna, tekstur lan sentuhan lembut lan gunakake pirang-pirang cara kanggo njaga rakitan sing akurat lan tampilan visual sing paling apik.

Konsep Desain Produk Prototyping Menehi Kemampuan kanggo

  • Ngembangake lan nyaring ide produk nalika ngirit wektu lan dhuwit sing signifikan.
  • Entuk umpan balik sing bisa diwujudake kanthi nyentuh lan ngrasakake.
  • Gawe iterasi desain luwih gratis kanthi ngevaluasi model visual.
  • Luwih efektif mbuktekake ide sampeyan menyang kolega, klien, lan kepemimpinan.
  • Simpen properti intelektual sampeyan ing omah.
  • Jelajahi solusi paling apik kanggo kemampuan pabrik.
  • Miwiti kegiatan pemasaran.
CreateProto Prototype Concept Models 6