Jaminan Kualitas

Kita ngoperasikake sistem Manajemen Mutu sing disetujoni lan disertifikasi karo standar ISO 9001: 2015. Iki nuduhake komitmen kanggo ningkatake kualitas terus lan kepuasan pelanggan. Program jaminan kualitas nggawe WayKen dadi pilihan sing paling aman lan paling dipercaya kanggo proyek sabanjure.

Tujuan Kualitas Kita :
Tingkat pass produk rampung ≥ 95%
Tingkat pangiriman tepat waktu ≥ 95%
Kepuasan pelanggan ≥ 90%

Sistem Manajemen Mutu

CreateProto darmabakti kanggo terus ningkatake lan ngoptimalake kapabilitas kabeh aplikasi pabrikan khusus saka prototipe nganti produksi lan proses kontrol kualitas, kalebu mesin CNC, prototyping cepet lan perkakas kanthi cepet.

Sistem Kualitas ing CreateProto fokus ing kapentingan pelanggan nalika ngembangake teknik inovatif lan progresif kanggo ngasilake bagean khusus kanthi spesifikasi sing ngluwihi ekspektasi. CreateProto pancen selaras karo sistem inspeksi kualitas sertifikasi ISO 9001: 2015, kita nggunakake peralatan tes canggih kanggo ngukur lan mriksa kabeh bahan baku, dene tim insinyur kualitas duwe teknologi profesional kanggo mriksa lan njamin proyek sampeyan nemokake spesifikasi kualitas sing ketat, supaya kanggo entuk kapercayan saka para pelanggan ing industri.

CNC Machining

Kebijakan Kualitas Kita

Quality Assurance

Manajemen Ilmiah

Nggawe konsep manajemen standar lan ilmiah; Nyusun cara kerja lan kode operasi sing cukup; Latih karyawan sing apik banget kanthi katrampilan kelas kapisan; Nambah efisiensi produksi.

Produksi Lean

Adhedhasar pangarepan lan nilai-nilai saka pelanggan, kita terus nguatake akeh aspek operasi lan manajemen kayata manajemen perencanaan produksi, optimalisasi proses produksi, optimalisasi koordinasi rantai pasokan, kontrol biaya produksi, lan kualitas staf. Ngapikake terus, ngupayakake keunggulan, lan terus ningkatake kepuasan pelanggan.

Kualitas lan Efisiensi

Liwat implementasi sistem manajemen mutu sakabèhé, sajrone saben proses ing produksi nguatake kontrol lan inspeksi, njamin optimalisasi proses perusahaan, lan komunikasi sing efektif ing antarane pelanggan lan departemen, uga nglatih kesadaran kualitas karyawan, meksa nindakake upgrade terus-terusan ngetrapake teknologi, lan kanthi efisien nggawe produk bermutu.

Inovasi lan Perusahaan

Nggawe sistem organisasi sinau, ngetrapake manajemen ilmu, nglumpukake lan ngatur ilmu kanggo langkah korektif lan pencegahan, teknologi produksi saka teknisi utawa departemen profesional, data bisnis utawa pengalaman produksi kanggo mbentuk sumber daya penting perusahaan sing penting, nyedhiyakake kesempatan pelatihan terus kanggo karyawan, ngringkes pengalaman, nyengkuyung inovasi lan ningkatake kohesi perusahaan.

Quality Assurance

Proses Kontrol Kualitas

Proses kualitas kita mbukak liwat kabeh proyek saka RFQ nganti pangiriman produksi. Rong review independen babagan pesenan yaiku ing endi QA diwiwiti, nemtokake ora ana pitakon utawa konflik babagan dimensi, materi, jumlah utawa tanggal pangiriman. Banjur ditinjau dening personel berpengalaman sing melu nyiyapake lan laporan produksi lan inspeksi individu digawe kanggo saben operasi sing dibutuhake kanggo ngasilake bagean kasebut. Kabeh kabutuhan lan instruksi kualitas khusus didokumentasikake lan interval inspeksi banjur diwenehake adhedhasar toleransi, jumlah utawa kerumitan bagean kasebut. Kita nyilikake risiko kanthi nglacak lan nganalisa saben langkah proses manufaktur kanggo nyilikake variasi bagean, lan njamin kualitas sing bisa dipercaya lan dipercaya kanggo saben bagean, saben wektu.

CreateProto Quality Assurance 6

Kontrol kualitas sing konsisten, saka bagean liyane, produk menyang proyek, kita nggatekake rincian, ngrampungake masalah, nggoleki bahan lan proses anyar, investasi teknologi, bangunan lan nyengkuyung tim manufaktur cepet profesional.

  • Desain kanggo Manufaktur (DFM) maneh kanggo kabeh proyek sampeyan
  • Tinjauan pesenan kontrak lan pembeli
  • Tinjauan kapasitas produksi lan rencana produksi (PMC)
  • Pemeriksaan bahan baku mlebu
  • Sampel lan inspeksi ing proses (IPQC)
  • Kontrol produk sing ora cocog lan implementasi tumindak korektif lan pencegahan
  • Laporan pamriksa lan uji coba pungkasan lan sertifikasi kaya sing dibutuhake (OQC)
  • Survei kepuasan pelanggan kaping pindho saben taun, lan ngupayakake ngluwihi pangarepan pelanggan
CreateProto Quality Assurance 5

Piranti Inspeksi Kualitas

  • SEREIN Croma 8126 Mesin Ukur Koordinat (CMM) 800 × 1200 × 600 (mm), MPE (kesalahan maksimum sing diidini) 3.0μm
  • ScanTech PRINCE775 Sumber Laser Scanner 3D genggam: 7 + 1 salib laser abang / 5 garis laser paralel biru Rentang kerja efektif 200mm ~ 450mm / 100mm ~ 200mm, Akurasi Nganti 0,03mm
  • Tabel Inspeksi Granit, 1200 × 1000 (mm) / 1000 × 750 (mm)
  • Gages Heitht Digimatic, 0-600 (mm)
  • Kisaran Vernier Caliper, 0-100-150-200-300-600-1000 (mm)
  • Njaba Micrometers / Digimatic Holtest, 0-25-75-100-125-150 (mm) / 12-20-50-100 (mm)
  • Jangkauan Pin Gage / Blok Gage, 0,5-12 (mm) / 1.0-100 (mm), Langkah 0,01mm
  • Tester Kekasaran Lumahing, Tester Kekerasan, lsp.