Model presentasi dirancang supaya katon lan dirasakake kaya produk asli. Kanthi teknologi prototyping cepet saka 3D printing, mesin CNC, lan post-pagawean pungkasan, CreateProto nggawe model presentasi visual berkualitas tinggi meh padha karo produk asli. Model prototipe iki cocog kanggo digunakake ing grup fokus, pameran dagang lan kegiatan penjualan lan pemasaran liyane.

Komersialisasi Penemuan, Idea utawa Produk Sampeyan

Apa Prototipe Presentasi?

Prototipe presentasi minangka gambaran visual babagan tampilan desain penemuan pungkasan. Tujuane yaiku pamer model visual 3D lan supaya minat para pamirsa. Dheweke ora prelu kerja kaya model fungsional, nanging sampeyan uga ora pengin katon kasar lan durung rampung kaya model konsep sampeyan. Kamangka model konsep kaya sketsa 3D, model presentasi kaya rendering 3D nyata sing nyata.

Ing sawetara kasus, prototipe presentasi uga kudu menehi demonstrasi produk. Prototipe jinis iki nggabungake fungsi produk kanthi tampilan umum. Kemungkinan bahan kelas produksi bakal digunakake kanggo ngimbangi efisiensi biaya karo kualitas desain. Prototipe iki minangka pilihan sing apik kanggo nuduhake kelangsungan produk sadurunge manufaktur massal.

CreateProto Visual Presentation Prototypes 1
CreateProto Visual Presentation Prototypes 2

Nilai Komersial Prototipe Presentasi Visual

Model presentasi bisa digunakake kanggo presentasi kanggo para pemangku kepentingan senior kayata kepemimpinan, klien lan investor, utawa kanggo merek dagang utawa foto pemasaran kanggo mbantu sampeyan menehi lisensi produk, utawa promosi sales lan riset pasar karo calon pelanggan.

Apa model presentasi dibutuhake utawa ora, gumantung karo strategi pemasaran, fitur produk lan anggaran. Ora kabeh proyek duwe sarat iki. Nanging, alat kasebut bisa dadi alat sing migunani yen digunakake cukup. Amarga model presentasi ora mung bisa berinteraksi karo konsumen nalika nyoba fokus, lan bisa digunakake kanggo ngrembug karo calon pelanggan babagan pangarepan produke, menehi sampeyan kesempatan kanggo luwih apik babagan pamrih babagan produk ing tahap awal desain.

Kahanan Nggunakake Model Presentasi Akeh

  • Optimisasi desain
  • Ulasan internal
  • Acara dagang
  • Motret foto
  • Kepentingan pasar
  • Ngenali lan ngerti kesempatan
  • Potensi tuku
  • Demo produk anyar
  • Nambah kemungkinan kanggo ngamanake pendanaan
  • Sampel sales lan marketing
  • Bantuan pendidikan lan pelatihan
CreateProto Visual Presentation Prototypes 4
CreateProto Visual Presentation Prototypes 3

Solusi Paling Apik kanggo Prototipe Presentasi Visual Sampeyan

CreateProto Visual Presentation Prototypes 5

Miturut proses pangembangan produk, prototipe presentasi bisa digawe sadurunge utawa sawise ngrampungake rincian desain kanthi prototipe fungsional. Yen sampeyan pengin ngoptimalake desain, sampeyan bisa uga nggunakake prototipe tampilan visual karo tim desain sadurunge, supaya sampeyan bisa nggabungake ulasan internal menyang desain prototipe fungsional. Nanging, yen sampeyan bakal paneliti pasar kanthi cepet, sampeyan uga bisa nuduhake model presentasi investor utawa calon lisensi kanthi kombinasi fungsionalitas produk lan tampilan umume.

Apa wae sing sampeyan butuhake, CreateProto mesthi bisa nyedhiyakake teknologi prototipe paling apik kanggo ndhukung bisnis sampeyan.

Pilih Pencetakan 3D?

Pencetakan 3D lan manufaktur aditif nyedhiyakake macem-macem pilihan prototipe sing efektif lan cepet sing bisa nyuda wektu timbal lan biaya ngasilake model presentasi paling apik.

CreateProto nawakake macem-macem layanan pencetakan 3D kalebu Stereolithography (SLA) lan Selective Laser Sintering (SLS), cara sing cocog kanggo nyepetake proses pangembangan produk sampeyan. Saka desain CAD nganti bagean fisik ing tangan sampeyan lan pungkasane ana ing ngarep tim sampeyan, luwih cepet tinimbang sadurunge. Kita duwe tim lengkap para insinyur lan manajer proyek sing bakal makarya karo sampeyan kanggo verifikasi desain, tampilan lan fungsi sampeyan, ngewangi calon investor lan pelanggan supaya luwih bisa nggambarake produk sing bakal digunakake kanggo ngarahake investasi luwih dhisik ing produk kasebut sadurunge dipasarake.

3D printing.
CreateProto Visual Presentation Prototypes 7

Utawa Prototyping CNC?

Pencetakan 3D lan manufaktur aditif nyedhiyakake macem-macem pilihan prototipe sing efektif lan cepet sing bisa nyuda wektu timbal lan biaya ngasilake model presentasi paling apik.

CreateProto nawakake macem-macem layanan pencetakan 3D kalebu Stereolithography (SLA) lan Selective Laser Sintering (SLS), cara sing cocog kanggo nyepetake proses pangembangan produk sampeyan. Saka desain CAD nganti bagean fisik ing tangan sampeyan lan pungkasane ana ing ngarep tim sampeyan, luwih cepet tinimbang sadurunge. Kita duwe tim lengkap para insinyur lan manajer proyek sing bakal makarya karo sampeyan kanggo verifikasi desain, tampilan lan fungsi sampeyan, ngewangi calon investor lan pelanggan supaya luwih bisa nggambarake produk sing bakal digunakake kanggo ngarahake investasi luwih dhisik ing produk kasebut sadurunge dipasarake.

Dhukungan Finishing Post

Apa sampeyan pengin entuk prototipe kosmetik utawa prototipe dicet? Kita duwe tim pagawean prototipe sing wis trampil banget lan siap nggawe rancangane dadi kenyataan. Saben wong duwe katrampilan ngatur kanthi apik kanthi manufaktur prototipe penampilan berkualitas tinggi. Dheweke nggatekake saben detail, supaya kabeh bisa salaras karo pangarepan pelanggan.

Rampung kirim bakal menehi gambar anyar kanggo prototipe presentasi mesin. Departemen pagawean sing berpengalaman banget nggunakake pagawean tangan, primer, cat pertandingan warna, tekstur lan sentuhan sentuhan alus lan akeh katrampilan kepemilikan kanggo perakitan sing akurat lan tampilan paling apik.

Kanggo nyedhiyakake prototipe sing ditiru kanthi cepet padha karo produk pungkasan kanggo klien, kita ndhukung operasi rampung permukaan mandheg supaya penak klien, lan nawakake dhukungan kanthi tambah nilai kanggo perancang produk, ngrewangi ngoptimalake desain kanggo proses pangembangan produk tartamtu.

CreateProto Visual Presentation Prototypes 8