About us 3

Createproto didegaké ing wulan Juni 2008 dening Simon Lau, Insinyur Mesin sing pengin nyuda wektu kanthi radikal kanggo njupuk bagean prototipe plastik cetakan injeksi. Solusine yaiku kanthi otomatis proses manufaktur tradisional kanthi nggawe piranti lunak kompleks sing komunikasi karo jaringan pabrik lan mesin press. Akibate, bagean plastik lan logam bisa diprodhuksi ing sawetara wektu sing sadurunge. kanthi tujuan kanggo goyangake pemikiran konvensional ing jagad pabrikan. Sanajan kita wis ngembangake operasi ing jagad iki, semangat kasebut terus ngusir kita. Saben anggota tim kepemimpinan kita darmabakti kanggo nantang status quo kanthi tawaran sing ora mandheg kanggo nambah cara ngawula para pelanggan. 

Sajrone dasawarsa sabanjure, kita bakal terus ngembangake amplop cetakan injeksi, ngenalake mesin CNC kanthi cepet.

 

Ing 2016, kita ngluncurake layanan cetak 3D kelas industri kanggo ngidini pangembang produk, desainer, lan insinyur dalan sing luwih gampang dipindhah saka prototipe awal menyang produksi volume sithik.

VISI KAMI - Kanggo nyederhanakake proses manufacuring tanpa kompromi kualitas.

MISI KAMI - Kanggo nyedhiyakake pangiriman produk kualitas unggul sing tepat wektu kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

MANUFACTURING Sederhana

Sawetara perusahaan paling gedhe ing saindenging jagad bakal golek nalika mbutuhake bagean-bagean sing digawe khusus kanthi jadwal sing ketat. Lan ora mung amarga seneng-seneng kerja bareng. Iku amarga kita wis netepake manufaktur sing disederhanakake.

CreateProto Quality Assurance 6
Createproto team in Thailand

KAMI GOLONGAN USAHA ASUS

Ing Createproto, kita seneng ujar manawa dudu toko tugas bapakmu. Kita ngilangi alangan kaya biasane bisnis - wektu utama, teknik ketinggalan jaman, proses ora fleksibel, kualitas sing ora bisa dipercaya - kanggo fokus kabeh operasi marang sampeyan: kabutuhan, spesifikasi, anggaran, lan wektu sampeyan.

LOKASI

Tim penjualan lan layanan pelanggan kasedhiya wiwit jam 7 esuk nganti 6:30 sore CST, Senin nganti Jumuah, kanggo ngrewangi pesen lan mangsuli pitakon babagan layanan. Sampeyan uga bisa ngubungi kita kanthi online kapan wae.

Pabrik Tambah: Bangunan 3, Tanglian 3 Street, Tangxia Town, Dongguan, 523710 China.

About us 1
CreateProto Prototype Finishing & Painting 6
CreateProto Automotive 15
CreateProto Low-Volume Manufacturing 2