Pabrik Digital

Nyepetake pangembangan produk, nyuda biaya, lan ngoptimalake rantai pasokan

Kita minangka sumber manufaktur digital paling cepet ing donya kanggo prototipe cepet lan bagean produksi sing dikarepake. Kutipan otomatis lan sistem manufaktur ngidini kita ngasilake plastik, logam, lan komponen karet silikon cair kanthi sawetara dina. Asile? Mitra manufaktur sing mbantu sampeyan nyepetake kacepetan menyang pasar lan ngatur volatilitas panjaluk kanthi strategis ing kabeh siklus urip produk.

Layanan Ramah

Bisnis aktif ing
30+ negara
Pelanggan dadi
200+

Layanan profesional saka tim sales teknis sing bebas komunikasi nganggo basa Inggris lan mesthi nggatekake kabeh rincian kabutuhan sampeyan, lan antarmuka karo sampeyan supaya ora ana kejutan kanggo pengalaman pelanggan sing apik.

Rega Kompetitif

30% - 50%
Kurang saka rega AS / UE
Respon cepet ing njero
24 jam

Tim pengutip proyek khusus sing ngerti properti material, teknologi pangolahan lan uji coba rekayasa, lan menehi solusi biaya sing efektif, lan dhukungan lan saran sing terus-terusan saka kontak penjualan sing wis ditemtokake.

Pengalaman Gedhe

Bagian sing diproduksi
20.000+ saben wulan
Proyek pangembangan didhukung
5.000+ nganti saiki

Kita duwe tim insinyur profesional, mesin lan pengrajin trampil sing duwe pengalaman luwih saka 15 taun, sing ngidini kita ngerti kabeh syarat proyek sing pas saka prototipe nganti produksi.

Cepet Nguripake

Pembuatan Model Prototipe
3-9 dina
Cetakan Injeksi Cepet
2-5 minggu

Kita minangka mitra sing dipercaya, ngerti carane nggawe bagean persis kaya spesifikasi sing dijaluk pelanggan, lan ngerti pentinge pengiriman wektu. Ing CreateProto, kita ngomong apa sing ditindakake lan nindakake apa sing diucapake.

Kualitas Banget

Toleransi paling kenceng
+/- 0,001 "nganti +/- 0,0002"
(+/- 0.025mm nganti +/- 0.005mm)
30+
Proses pasca rampung

Kita wis ngembangake sistem proses sing efisien, akurat lan efektif kanggo ngasilake asil sing unggul, lan bisa menehi operasi mandhiri mandheg mandhiri sing bakal mbantu sampeyan ngrampungake tantangan pabrikan sing paling angel.

why createproto

"CreateProto minangka sekutu sing luar biasa amarga bisa nggawe kita ngembangake lan ngetrapake kanthi kacepetan sing luwih dhuwur. Kadhangkala, kita nggunakake CreateProto minangka pabrikan kanggo komponen tartamtu sajrone proyek kasebut amarga bisa kerja banget. "

- David Anderson

Insinyur Volkswagen